E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiHalka gelir desteği, ekonomiye çare olabilir---

Halka gelir desteği, ekonomiye çare olabilir

Halka gelir desteği, ekonomiye çare olabilir
04 Haziran 2020 - 09:02 borsagundem.com

ODTÜ ve Bilkent’ten iki profesörün hazırladığı raporda Türkiye’de işsizliğin yüzde 33’e yükseleceğini, hane halkı gelirinin yüzde 46 azalacağını ortaya koydu. Rapora göre, halka doğrudan gelir desteği verilmesi, büyük bir çöküşe çare olabilir.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bizimkiler yatış04 Haziran 2020 14:43

    Ver ver alıştılar yemeye, tembel tembel yatsınlar, iş yapınca da kötü yapsınlar. Şu coğrafyada Yahudisi, İngilizi, Almanı olacaktı dünyanın birinci ülkesi olurdu birçok alanda

  • HASAN TOSUN04 Haziran 2020 11:07

    hazıra dağ dayanmaz,iş vermek daha doğru, türkiyede yapılacak o kadar çok iş varki kahve köşelerinde oturmayla olmaz,kırlar bayırlar dereler ovalar kel dağları ağaçlandırın akasya iğde vs. dikin kurağa dayanıklı bu ağaçlar hemde bal ormanları olur,iş arayanlara iş devlet yan gelip yatma

  • Cevdet MENTEŞ04 Haziran 2020 09:59

    Merhaba halka doğrudan verilecek gelir desteği destek olabilir ama devamı olmazsa sonuç hüsran olur. Halka doğrudan destek yerine istihdama destek verilmesi daha güzel olur ,tabi adil olursa.