E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHalka arzda büyük rekor: Yüzde 163---

Halka arzda büyük rekor: Yüzde 163

Halka arzda büyük rekor: Yüzde 163
03 Mayıs 2019 - 06:01 borsagundem.com

25 dolar halka arz fiyatıyla ilk gününe başlayan Beyond Meat hisseleri Nasdaq'ı salladı. Açılışın hemen ardından 46 dolara yükselen hisse, gün sonunda yüzde 163 artışla 65.75 dolara ulaştı

Bitkisel et üretimi yapan Beyond Meat dün Nasdaq borsasında halka arz edildi. İlk gününde büyük bir rekora imza atan hisse tam yüzde 163 prim yaparak 65.75 dolara yükseldi.

Beyond Meat hisseleri BYND koduyla dün Nasdaq borsasında işlem görmeye başladı. Şirket halka arz fiyatını 25 dolar olarak belirledi. Açılışın hemen ardından hisselerin yüzde 125 artışla 46 doları bulması üzerine oynaklık nedeniyle alım satımlar durduruldu. Öğleden sonra yeniden başlayan işlemler sonucu Beyond Meat hisseleri yüzde 163 oranında artışla 65.75 dolara yükseldi. 

Beyond Meat hisseleri, yöneticilerinin iyimser beklentilerini de aşarak ilk günde büyük bir performans sergiledi. Şirketin piyasa değeri 3.77 milyar dolara yükseldi. 

Sağlık ve çevresel nedenlerden dolayı kırmızı ete alternatif olarak bezelye ve fasulye liflerinden tadı gerçek ete çok yakın bir ürüne sahip olan Beyond Meat'in TGI Fridays, Del Taco ve White Castle gibi restoranları da bulunuyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)