E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriHalka arz olan PC İletişim’e 4,1 kat talep geldi---

Halka arz olan PC İletişim’e 4,1 kat talep geldi

Halka arz olan PC İletişim’e 4,1 kat talep geldi
26 Kasım 2021 - 14:07 borsagundem.com

Türk Sermaye Piyasasının öncü kurumlarından Global Menkul Değerler, PC İletişim’in halka arzını tamamladı. PC İletişim’in halka arzına 178.514 yatırımcı katılırken; arza 4,1 kat talep geldi.

Global Menkul Değerler liderliğinde halka arz olan Türkiye’nin en büyük reklam şirketlerinden PC İletişim talep toplama sürecini tamamladı. PC İletişim’in halka arzına katılan kişi sayısı 178.514 olurken, 47,4 milyon lotluk talep geldi. Buna göre PC İletişim’in halka arzına 4,1 kat talep geldi. 

Temellerinin atıldığı 1990 yılından bu yana Türkiye’de birçok “ilk” i gerçekleştiren Global Menkul Değerler, 40’a yakın uluslararası ödüle sahip. Kuruluşundan bu yana 100’den fazla kurumun halka arzının gerçekleşmesine aracılık eden Global Menkul Değerler Türk Sermaye Piyasası’na milyarlarca dolar plasman sağladı.

190’dan fazla markaya hizmet veriyor

Medya Ajansı PC İletişim ve Maya Medya, Dijital Medya Planlama ve Satın Alma ve Arama Motorları Optimizasyon Ajansı UP İletişim, İçerik ve Etkinlik Ajansı BL İletişim ve Radyo Ajansı SM Medya olarak uzmanlıkları doğrultusunda reklamcılık ve medya planlama ile satın alma alanları ve farklı birçok alanda hizmet veriyor. Yıllar içinde hizmet anlayışıyla sürekli büyüyen PC İletişim 30.06.2021 tarihi itibarıyla farklı sektörlerden 190’dan fazla markaya hizmet veriyor. Hizmet verilen markalar ile uzun süreli ilişkiler kuruluyor.

Yüzde 25,53’ünü halka arz eden PC İletişim 6 ay boyunca bedelli sermaye artırımı yapmayacağını, şirketin ortakları ise 6 ay boyunca Borsa'da pay satışı yapmayacağını taahhüt etti. Şirket ortakları ayrıca 1 yıl boyunca halka arz fiyatının altında satış yapmayacaklar. Payların Borsa’da işlem görmeye başlamasından itibaren 10 iş günü fiyat istikrarı planlanıyor. Şirket’in ana ortağı İlbak Holding, fiyat istikrarı işlemleri için 10 milyon TL fon ayıracak.

Global Menkul Değerler PC İletişim’i halka arz ediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adeletsiz 30 Kasım 2021 10:49

    Merhaba sayın borsa yanlış yönetiliyor yatırımcıyı döviz ve biçim gibi yatırımları borsa yenetimi ve merkez bankası TL batirmaya çalışıyor borsa yatirciyi sazan olarak kullanıyor borsaya güven kalmadı eline geçeni bitiriyor o nedenle 4milyon yarimci bic com yondi bu yetim deyismeli bostsada merkez bankası yeni personel alınmalıdır

  • tip26 Kasım 2021 17:49

    Onlarca kar açıklayan şirket yerlerde sürünüyor. Borçluların borcunu ky ödüyor, hisse yükseliyor, bu nasıl oluyor. 

  • VS26 Kasım 2021 15:23

    Arase denen Bu gazoz kağıt nasıl oluyorda 110 TL ediyor bu nasıl değerleme bu nasıl soygun.

  • faruk26 Kasım 2021 14:43

    ARASE halka 110 liradan halka arz edildi aldık şimdi 90 lira bunasılbir vicdan nasıl ahlaksızlık kimlere kaçlira iskonto verdiler bizi böyle zarara uğrattılar HARAM OLSUN (6)  (6)