E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSürmanşetHalk Yatırım’dan yeni finansal portal---

Halk Yatırım’dan yeni finansal portal

Halk Yatırım’dan yeni finansal portal
13 Temmuz 2015 - 13:57 borsagundem.com

Halk Yatırım’ın yeni finansal portalı “www.yatirimdialog.com” yayında!

Halk Yatırım, www.yatirimdialog.com ile hisse senedi alım-satımlarında Halkbank ve Halk Yatırım internet şubelerinin yanında yeni bir alternatif kanal sunuyor. www.yatirimdialog.com dijital platformu Halk Yatırım müşterilerinin yanında, müşteri veya üye olmaksızın girişlere de açık. Üye olmayan/üye ve müşteri statüsüne göre portalde yer alan bilgilere ulaşma olanakları kademelendirilmiş.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Halk Yatırım Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Ö. Burak Altınsaç; “Halk Yatırım olarak; sürdürülebilir, ölçülebilir, sabırlı ve paylaşımcı olarak tanımladığımız yatırım kültürünün geliştirilmesine ve derinleştirilmesine odaklanmakta, finansal okuryazarlığın gelişimine yönelik stratejik çabaları desteklemekteyiz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz yeni finans portalımız www.yatirimdialog.com, bilgiye ulaşmada kolaylık sağlamakla birlikte, müşterimiz veya üyemiz olmayan kullanıcılara da hizmet sunmaktadır. Finans sektöründeki küreselleşme, yeni piyasalar, yeni finansal ürünler ve teknolojik gelişmelerle birlikte, İstanbul’un bir finans merkezi olmasının ülke politikası olarak benimsendiği bir dönemden geçerken finansal okuryazarlık, eğitim ve bilgiye kolay ulaşabilme gibi konular giderek daha önemli  bir hale gelmiştir. Buradan hareketle Halk Yatırım; verimlilik, güven, müşteri odaklılık, güncel bilgi paylaşımı, teknolojik trendlerin benimsenmesi ve etkin dağıtım kanalı kullanımı temellerinde yapılandırdığı iş modeli ile, Türkiye’nin öncü yatırım kuruluşlarından biri olarak, faaliyet gösterdiği her alanda sürdürülebilir büyüme modeli ile ülkemize katma değer yaratmaya devam edecektir” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)