E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalk Bankası Suudi Kral'ı ağırlayacak---

Halk Bankası Suudi Kral'ı ağırlayacak

Halk Bankası Suudi Kral'ı ağırlayacak
03 Kasım 2015 - 06:05 borsagundem.com

Halk Bankası, icradan satışa çıkarılan Mardan Palace'ın sahibi oldu. Otel, G20 Zirvesi için Antalya'ya gelecek Suudi Kral Salman'ı ağırlayacak

Halk Bankası'nın dün icra satışıyla satın aldığı Antalya Mardan Palace, 15 Kasım'da başlayacak G20 Zirvesi'nde Suudi Arabistan Kralı Salman ve beraberindeki bin kişilik heyetini ağırlayacak. 

546 saray odası hazırlanan heyette Suudi Kral geceliği 15 bin euro’luk Royal Suit Villa’da kalacak. Kraliyet ailesinin üst düzey mensupları için de yine geceliği 9 bin Euro’dan başlayan Presidential Suit Villa, Bahçe Suit, Grand Junior Suit, Grand Suit gibi diğer özel villalar ve kral dairesi de hazırlandı.



ÜNLÜLERLE AÇILMIŞTI


2009 yılında hizmete giren Mardan Palace’ın açılışına Seal, Tom Jones, Monica Belluci, Richard Gere, Mariah Carey ve Sharon Stone gibi Hollywood yıldızları katılmıştı. Yaklaşık 800-850 milyon dolara mal olduğu söylenen otelin mimari yapısı Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi görünümünde tasarlanmış, Kız Kulesi ve Galata Köprüsü’nün benzerleriyle İstanbul’un minyatürü şeklinde yapılmıştı. Otel, 2010 yılında dünyanın en iyi lüks oteli seçilmişti. 

560 odası var

2 Royal Suite, 4 Presidential Suite, 38 Executive Suite, 271 Superior, 62 Premium, 16 Dolmabahçe Deluxe olmak üzere toplam 560 odası bulunan otelin yapımında 17 kilo altın kullanıldı. Profesyonel spor oteli olarak da inşa edilen Mardan Palace’ın 8 bin kişilik UEFA standartlarına uygun futbol sahası bulunuyor. Ayrıca otelin 7 antrenman sahası ve 1500 kişilik profesyonel futbol sahası bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)