E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHalit Ergenç trafikte saldırıya uğradı---

Halit Ergenç trafikte saldırıya uğradı

Halit Ergenç trafikte saldırıya uğradı
01 Haziran 2019 - 15:18 borsagundem.com

Oyuncu Halit Ergenç'e bu sabah saatlerinde trafikte seyir halindeyken bir araçtan inen iki kişi tarafından sözlü ve fiziksel saldırı yapıldı.

Halit Ergenç, olayın akabinde karakola giderek şikayetçi oldu.  Ünlü oyuncu, yaşadıklarını sosyal medya hesabından şöyle anlattı:

"Bugün sabah saatlerinde trafik güvenliğini tehlikeye sokacak şekilde seyreden bir araç içerisinden inen iki kişinin tehdit, hakaret ve fiziksel saldırısına uğramış bulunmaktayım. Konu ile ilgili resmî makamlar nezdinde gerekli işlemleri başlattım. Trafik kurallarını ihlal ederek, toplumun güvenliği tehdit eden bu davranış biçimiyle ilgili tüm yasal haklarımı kullanarak, konunun takipçisi olacağımın bilinmesini isterim.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serkan mırık01 Haziran 2019 21:01

    Cihan'a hükmetmiş sultan Süleyman iki kişidenmi korkmuş

  • doğru 01 Haziran 2019 17:49

    sade vatandaş hergün saldırıya uğruyor kimin umurunda..?

  • Metin 01 Haziran 2019 17:42

    Herhangi bir projede yer alamadığın için gündem ayaklarımıdır acaba.

  • Yazık şu insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz01 Haziran 2019 16:56

    Zaten tek kişi olunca bizim insanımız çoğunlukla korkar. Genelde arkadan sayıca çok saldirir bir kısım aziz insanımız. En küçük durumda gücü yetmez bıçağa, silaha, sopaya sarılır. Yabancılarin nice videoları var nette. Duello seklinde kavga ediyorlar. Bir de bizimkilere bak kör döğüşü. Spor,kondisyon olmadığı için, onur, bilek de olmayınca yürek de anca bu kadar