E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHalil Sezai için istenen ceza belli oldu---

Halil Sezai için istenen ceza belli oldu

Halil Sezai için istenen ceza belli oldu
09 Ekim 2020 - 16:14 borsagundem.com

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı şarkıcı Halil Sezai hakkındaki iddianameyi hazırladı. Sezai hakkında 13 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Halil Sezai'nin Tuzla'da komşusunu darp etmesine dair hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.

Sezai'nin hakaret, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme ile silahla yaralama ve tehdit suçlarını işlediği öne sürüldü.

Şüphelinin tüm suçlarından toplam 13 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

15 Eylül'de çıkan tartışmada Sezai, 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp etmişti. Emniyette ifade verip serbest bırakılan Sezai, olay anına ait görüntülerin ortaya çıkması üzerine tutuklanmıştı.

İddianamenin kabul edilmesinin ardından Sezai'nin yargılanmasına Anadolu Adliyesi'nde başlanacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU09 Ekim 2020 21:29

    Benim anlayamadığım bir tane haydi iki tane adam öldüren bir kişi 3-5 sene ceza yatıp çıkıyor.ben bunun yaptığını makul bulmuyorum ama iyi hal falan filen hiç bir ceza çıkmaz bu işten .fakat basın olayın üzerine gider ise işte o zaman işler farklı olur.