E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakkari'den acı haber: 2 asker şehit oldu---

Hakkari'den acı haber: 2 asker şehit oldu

Hakkari'den acı haber: 2 asker şehit oldu
20 Temmuz 2020 - 18:48 borsagundem.com

MSB, Hakkari Çukurca'da üst bölgesine teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki bir üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda iki askerin şehit olduğunu açıkladı. Bakanlık, bölgede tespit edilen hedeflerin yoğun şekilde ateş altına alındığını duyurdu.

MSB’nin açıklaması şu şekilde:

* Çukurca / Hakkâri'de 20 Temmuz 2020 tarihinde bir üs bölgemize teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

* Bölgede tespit edilen hedefler derhal ATAK helikopterlerimiz, SİHA'larımız ve ateş destek vasıtalarımız ile yoğun şekilde ateş altına alınmıştır.

* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Mahmut04 Ağustos 2020 08:57

    Beyin fakirinin biri ''en modern silahları vermişler'' yazmış. Kullandıkları silahlar akm,rpg falan. Biraz aklınız olsun lan. 

  • Vaatler20 Temmuz 2020 22:59

    Hani bizim artik 1 tane bile askerimiz sehit olmayacakti budami vaatti

  • EKRİST21 Temmuz 2020 00:12

    eskiden şerefsizler her gün onlarca askerimizi şehit ediyorlar idi.ne yapacaksın.bizim baş düşmanlarımız abd, rusya , ab ülkeleri bu şerefsizlere verdiler en modernk silahları onlarda kullanıyorlar.km uzaktan olay gerçekleşmiş.öyle yorum yapmak kolay sen hiç gidip oralarda bulundunmu.öyle horuz gibi ötüp durma.

  • $$$ EURO $$$20 Temmuz 2020 19:24

    her bir asker şehit edildiğinde hapiste tutuğumuz 100 pkk idam edilmeli.ayrıca meclisdeki pkk destekleyen ve bunlarla işbirliği yapan larada karşı daha sert kanunlar çıkartılmalı.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU20 Temmuz 2020 18:55

    bu şehitlerimizin ölümünden abd ve rusya ve ab ülkeleri mesuldur.bunlara vermese idi bu teknolojik silahları bunlar olmaz idi.artık bizlerde israil gibi aynı şekilde sert askeri operesyonlar gerçekleştirmeli suriye deki bu şerefsizlere çok sert karşılıklar vermeliyiz.