E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakkari İl Emniyet Müdür yardımcısına silahlı saldırı! ---

Hakkari İl Emniyet Müdür yardımcısına silahlı saldırı!

Hakkari İl Emniyet Müdür yardımcısına silahlı saldırı!
13 Temmuz 2021 - 15:14 borsagundem.com

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, 1 polis memurunun silahlı saldırısında yaşamını yitirdi. Polis memuru, meslektaşları tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilip, yakalandı.

Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, öğle saatlerinde polisevine yemek yemeye gitti. Bu sırada yanına Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Nasuh Çulcu geldi. 

AYAĞINDAN VURULARAK YAKALANDI

Çulcu, henüz belirlenemeyen nedenle Cevher'e silahlı saldırıda bulundu. 3 kurşunla vurulan Cevher, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayet zanlısı Çulcu, meslektaşları tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Hakkari Çevik Kuvvetten de sorumlu olan Cevher, daha önce İstanbul Güvenlik Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Cevher, 12 Ağustos 2017'de Hakkari'ye atanmıştı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Hakkari Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"13.07.2021 günü saat 13.50 sıralarında Hakkari Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli, İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Hasan CEVHER Polisevinde yemek yediği esnada Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Nasuh ÇULCU tarafından 3 (üç) el silahla ateş edilerek vurulmuş, polis memuru Nasuh ÇULCU olay yerinden kaçtığı esnada görevli polisler tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilerek yakalanmıştır.

Emniyet Müdürü Hasan CEVHER, Hakkari Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olmuştur."

SALDIRGAN POLİS HAKKINDA TUTANAK TUTULDUĞU İDDİASI

Sabah'ta yer alan habere göre Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Nasuh Çulcu, birlikte görev yaptığı kadın komiseri rahatsız etti. Aralarındaki tartışma sonrasında İl Emniyet Müdür yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Cevher, konuyla ilgili polis memuru Çulcu hakkında tutanak düzenledi.

Yaşananların ardından polis memuru, Nasuh Çulcu öğle yemeği sırasında beylik tabancısını çıkartarak yemekhanede bulunan Emniyet Müdür yardımcısı Hasan Cevher'e iki el ateş açtı. Omuz ve başına isabet eden kurşunlarla yaralanan Cevher, hayatını kaybetti.

Haiti Cumhurbaşkanı Moise'ye suikast

 

Belediye başkanına silahlı saldırı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri 13 Temmuz 2021 23:27

    Özellikle son 5 yılda açık tamamlamak için civciv yetişme sürecinden hızlı asker polis bekçi hakim savcı ocu bucu atanmış yerleştirilmiş tayin edilmiş rüyasında görese kendisi inanmayacak insanlar türlü yerlere geldi sonuç vasıfsız liyakatsiz insanlar ve heba olan muhatapları çevresi kısaca Türkiye

  • Mucise Reis ;(13 Temmuz 2021 18:17

    son zamanlarda bazı meslek dallarında çok ciddi psikolojık testler yapılmalı. görev başındaki memura ciddi testler ve işlemler kontroller 5 yılda bir yapılmalı.  silah ruhsatı alacak kişiye test soruları veriliyor. sen git bunları doldur gel. ama o test soruları oku oku oku bitmıyor sankı kpss skınav soruları gibi çöz  çöz bitmiyor. zaten ınternettede sorular gezıyor. bu kadar laçka ruhsat ve psikolojık testler olmamalı. silah veriln kişiye, silahı verenler sorumlu olmalı. Bu polis memuruna silah verenler, hangi testleri yaptılar ? merak ediyorum. olay sadece husumet,  yada o ona kızdı taktı gibi olmamalı. o silahı taşıyabilir diyenlerde bu olayda suçlu. Çok üzücü. Ülkemizde değerler basit biçimde erken yaşta hizmet etmeden gitmemeli.

  • emekci13 Temmuz 2021 16:37

    son 5 yılda göreve başlayan ve terfi eden tüm memurlara dikkat etmek lazım. rüşvet, hırsızlık, tecavüz hep bunların başının altından çıkıyor

  • Ali13 Temmuz 2021 16:27

    Yazık çok yazık

  • bir dost13 Temmuz 2021 16:26

    hep meslektaşını taciz et, hem de hakkında tutanak düzenleyen amirini şehit et …! kesinlikle idam edilmeli …