E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Hakem para sayarken yakalandı---

​Hakem para sayarken yakalandı

​Hakem para sayarken yakalandı
14 Eylül 2014 - 21:30 borsagundem.com

Ekvador Ligi’ndeki Loia-Manta maçı öncesinde bir hakemin para sayarken çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük yankı yarattı

Sosyal medya bugün Ekvador’dan gelen bir video görüntüsüyle çalkalandı.

Loia ile Manta takımları arasında oynanan Ekvador Ligi maçı öncesinde çekilen videoda, bir hakemin para saydığı görüldü. Çoğu kişi bu görüntülerin ‘şike’ olduğu kanaatine varırken, eski futbol hakemi Bünyamin Gezer farklı bir görüş ortaya attı. Gezer, şunları söyledi: “Eskiden Türkiye’de futbol hakemlerinin paraları ev sahibi kulübün muhasebecisi tarafından elden ödenirdi. Tribün hasılatından kesilen para, maçın ardından hakeme ‘elden’ verilirdi. Ekvador’daki olay da büyük ihtimalle böyle. Ben o paranın şike parası olduğunu düşünmüyorum. Ekvador’da hakemler paralarını elden alıyor olabilir. Biz de alıyorduk, şike mi yaptık! Ayrıca rüşvet verilen bir paranın öyle uluorta sayıldığını hiç duymamıştım. Türkiye Futbol Federasyonu, geçmişte yaşanan bazı tatsız örnekleri göz önüne alarak, hakemlerin maç paralarının elden değil, banka hesabına ödenmesi kuralını getirdi. Bu doğru uygulama sayesinde hakemler kulüp yöneticileriyle muhatap olmaktan kurtuldu.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)