E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür'ün babasına şok! Yeniden tedbir ---

Hakan Şükür'ün babasına şok! Yeniden tedbir

Hakan Şükür'ün babasına şok! Yeniden tedbir
09 Kasım 2019 - 19:25 borsagundem.com

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, yargılandığı Sakarya 4. Ağır Ceza Mahkemesinde 22 Ekim'de görülen duruşmada sanık Şükür'ün mal varlığı üzerindeki tedbirin kaldırılması kararına itiraz etti. İtirazı değerlendirmek üzere toplanan 4. Ağır Ceza Mahkemesi, itirazın kabulüne ve sanığın mal varlığına yeniden tedbir konulmasına karar verdi.

22 Ekim'de görülen duruşmada Selmet Şükür'ün mal varlığı üzerindeki tedbir, sanığın avukatlarının talebi üzerine mahkeme heyetince kaldırılmıştı. Sanığın yargılanmasına 24 Aralık'ta devam edilecek.

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 12 Ağustos 2016'da gözaltına alınan Selmet Şükür, ertesi gün tutuklanmış, 25 Kasım 2016'da sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi uygulanması ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla tahliye edilmişti.

"Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi istenen Şükür'ün, kayyum atanan İnelsan şirketiyle FETÖ'nün parasını akladığı, firari oğlu Hakan Şükür adına inşaat yaptırdığı ve oğlunun finans işlerini takip ettiği iddia edilmişti. Şükür'ün ayrıca, örgütün Sakarya yapılanmasında önemli konumda bulunan Remzi Çinemre ve firari Hakan Alaçam ile telefon görüşmeleri tespit edilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat10 Kasım 2019 11:44

    Bu feto iti yani baş münafık geberse bütün meseleler aslında çözülür!  Demek ki beklenen imam değilmiş derler!  yaptıkları rezillikler de başlarına geçer!  Ancak Amerika bu iti iğneyle de olsa yaşatıyor ki ahmaklar ve kahpeler topluluğu Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini  tahrip etmeye devam etsin!  yoksa bu kadar dangalağı  milyar dolarlar verse bir araya toplayamaz!  Bu da Allah ın bir imtihanı!

  • Itri10 Kasım 2019 11:07

    Bir insanın kendi emeğiyle kazandığı parayı haksız şekilde almak gasptir hırsızlıktır. 40 kere hacca da gitsen hırsız çaldığı kişiden helallik almadan cennete giremez

  • Nihat10 Kasım 2019 11:36

    Münafıkların malı Müslümanlara  ganimettir!  Bu ülkeye tarifsiz ihanetler ve sayısız alçaklıklar yapmış bir gruba dahil olup payanda olmak, göz göre göre devletin altını oymaya çalışmanın bir Müslümanın yapacağı iş değildir.  Nerede olursa olsun Müslüman kendi dinine ibadetine karışılmadığı malı, canı emniyette olduğu her ülkede o ülkenin kanunlarına uymak zorundadır. Ulül emre itaat edecek!  ...k yemeyecek!  Münafıklar  sorgusuz sualsiz cehenneme atılacak gruptadır. Kendine göre kendinden menkul bir Müslümanlık yoktur. Allah ın  dinini tevil etmek ayetlerin pek çoğu bilhassa temel konular son derece açıktır.  Demek ki  fetva vermek senin haddin değilmiş!  Kim cehennemde kim cennet te yakında anlarsın!

  • KILIÇ10 Kasım 2019 07:47

    ALLAH FETÖ HAYİNLERİNE GÜN YÜZÜ GÖSTERMESİN.

  • ADAMIN dibi09 Kasım 2019 22:11

    Bazı dangalaklar kendimi maraba zannediyor bunların yüzünden ülke bu halde

  • ...09 Kasım 2019 21:55

    dün gibi hatırlıyorum adam trt ye çıkıyordu akp millet vekilidi. dediler vekilin işine trt ye çıkıyor spor programında yorumcu.. bide maaş alıyor trt den ...dedilerki sayın recep beyden izin almış. ondan trt ye çıkıyor... aradan zaman geçti bir baktım hakan şükür yurt dışına ftodan kaçmış. yazıyorum. 1 ekleme uyrduma yok ama yorum bile yayınlanmıyor. orası garip. sanki birine iftira attık. youtubeye gir videolu kendi açıklamaları var

  • Ozan 09 Kasım 2019 21:24

    Bunların kuyruğuna basma!bastınmı 7sülaleni...!siyası ayağı akp!siz değilmiydiniz Ergenekon’u başlatan.zübük.

  • Cego 09 Kasım 2019 21:13

    Bu ülke bu millet reisin o ne derse o olur.

  • Öner09 Kasım 2019 20:52

    Adamın ne günahı var. Bu Hakan Şükür’ü milketvekili yapan kimse o da Fetocu idi bir zamanlar. Sonra da kandırıldık dedi çıktı

  • ıtri09 Kasım 2019 20:04

    oğlunun suçunu babasına yüklemek de ne oluyor?

  • Gorele10 Kasım 2019 04:55

    Aynı adaletsizliği yaşamadan ölmeyin