E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür'den ilk açıklama---

Hakan Şükür'den ilk açıklama

Hakan Şükür'den ilk açıklama
02 Ağustos 2014 - 13:47 borsagundem.com

Terörist olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan eski AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, Twitter'dan açıklama yaptı

Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından hakkında soruşturma açılan eski AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, ilk tepkisini Twitter'dan verdi.

4 MİLLETVEKİLİNE SORUŞTURMA

22 Temmuz operasyonunda gözaltına alınan cemaatçi polislere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne giderek destek veren milletvekillerine soruşturma açıldı. Cemaatçi polislerin sorgulanmasını önlediği öne sürülen milletvekilleri arasında Hakan Şükür, İdris Bal, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve CHP'li Mahmut Tanal var. 

KORKMAYIN BU KADAR BİZ HALKIZ

Soruşturmaya ilişkin Twitter'dan açıklama yapan Hakan Şükür, adliyeye gitme nedeninin hak ihlallerine dikkat çekmek olduğu belirtti. Şükür, şöyle yazdı:

"Milletinvekilleri; hukuksuzluğa, hak ihlallerine dikkat çekmek için adliyeye gitti diye ise soruşturma!Korkmayın bu kadar ya biziz halk.:))"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eser kara04 Ağustos 2014 10:23

    korkuyorlar hemde çok korkuyorlar şu anda milyar dolarları seferber etti bb ama yine de çok korkuyorlar mv giderse yaptıkları ortaya çıkacağından...muhsin yazıcı oglu falan...

  • şevki deniz 02 Ağustos 2014 14:15

    Hangi milletin halkısınız... senden korkan senin gibi olsuN