E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür'den flaş adaylık kararı---

Hakan Şükür'den flaş adaylık kararı

Hakan Şükür'den flaş adaylık kararı
06 Nisan 2015 - 12:41 borsagundem.com

17-25 Aralık operasyonları sonrası AK Parti'den istifa eden Hakan Şükür, İstanbul 3. Bölge bağımsız milletvekili adayı oldu

Hakan Şükür, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde İstanbul 3. Bölge Bağımsız Milletvekili adayı oldu. Hakan Şükür adaylık başvurusunu bugün yaptı.

17 Aralık öncesi AK Parti'den istifa ederek siyasete devam etmeyeceği yolunda açıklamalar yapan eski Milli Futbolcu ve Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, 7 Haziran seçimleri için adaylık başvurusunu yaptı.

İSTANBUL 3.BÖLGEDEN ADAY

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yer alan İl Seçim Kuruluna gelen bağımsız milletvekilli Hakan Şükür milletvekilliği başvurusunda bulundu. Gerekli evrakı seçim kuruluna sunan Şükür, İstanbul 3. Bölgeden bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever06 Nisan 2015 13:15

    Durust olan kisi oncelikle hakki olmayan parayi/mali alamaz,Vekil olarak ulkeye ve insanlara ne hizmeti var yapmacik gulumsemelerinden baska, sifir......

  • Vatansever06 Nisan 2015 12:53

    Beles hayati buldu birakamaz.....

  • vatandaş06 Nisan 2015 12:48

    Seçilirmi bilmiyorum ama çok dürüst bir insan olduğuna yürekten inanıyorum.

  • AHMET ATEŞ06 Nisan 2015 12:47

    5 SENE NE KATKIN OLDUKİ MECLİSTE SPOR YORUMCULUĞUNDAN BAŞKA TEKRAR ADAY OLDUN. HAVASI HOŞUNA GİTTİ DEĞİLMİ. BİRDE DOKUNULMAZLIĞI. AMA SANA OY YOK..