E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Şükür harekete geçti---

Hakan Şükür harekete geçti

Hakan Şükür harekete geçti
01 Ocak 2014 - 07:58 borsagundem.com

AK Parti'den istifa eden Hakan Şükür, hakkında Twitter üzerinden hakaret eden kişileri savcılığa verdi

Ak Parti’den istifa eden İstanbul milletvekili Hakan Şükür, kendisine twitter’dan hakaret eden 24 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na avukatı ile birlikte gelen Hakan Şükür, müracaat savcısı Fuat Tekin ile görüştü. Ak Parti’den istifasından sonra çoğu twitter hesabından olmak üzere çok sayıda hakaret mesajı aldığını ifade eden Şükür, tespit ettikleri kişilerle ilgili olarak hazırladıkları 24 şikayet dosyasını Savcı Fuat Tekin’e sundu. Yaklaşık 1 saat savcılıkta kalan Hakan Şükür, ifadesinin alınmasının ardından adliyeden ayrıldı. Dosyalardan ikisinin “halkı kin ve düşmanlığa teşvik” suçundan ilgili büroya gönderildiği belirtildi. Bir dosyanın da bir televizyon programındaki konuşması nedeniyle Yeni Şafak yazarı Cem Küçük hakkında düzenlendiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mesut09 Ocak 2014 12:45

    ya düş artık bu milletin yakasından. nasıl bir yapışmaktır bu böyle

  • M.GUR03 Ocak 2014 17:34

    BİZLER ÖNCELİKLE ŞUNU BİLMELİYİZ,BİRBİRİMİZİ ANLAMALI DİNLEMELİ MEDENİ İNSANLAR GİBİ TARTIŞMASINI BİLMELİYİZ SIRF BİZDEN ONDAN BUNDAN DEĞİL DİYE BİRİLERİNE BAĞIRARAK KÜFREDEREK HAKARET EDEREK BU İŞLER OLMAZ TOPLUM OLARAK ÇOK EĞİTİME İHTİYACIMIZ VAR BİRBİRİMİZİ SEVMESİNİ NEDEN BİLMEYİZ

  • yuh03 Ocak 2014 10:09

    taraftar sana stadyumda yüzüne karşı sövüp sayıyoduda onun için niye suç duyurusunda bulunmadın

  • GOLDAŞZEDE01 Ocak 2014 11:06

    GOLDAŞ KUYUMCULUK ta yapılan yolsuzluklarıda araştırılsaydı zamanınızda herkesim duyarsız kaldı..