E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHakan Atilla davasında kritik gün---

Hakan Atilla davasında kritik gün

Hakan Atilla davasında kritik gün
16 Mayıs 2018 - 09:02 borsagundem.com

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın alacağı cezayla ilgili karar duruşması bugün yapılacak

Rıza Sarraf davasında, New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi'nde yargılanan ve jüri heyetinin kendisine isnat edilen altı suçlamanın beşinden suçlu bulunan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı
Mehmet Hakan Atilla'nın alacağı cezayla ilgili karar duruşması bugün aynı mahkemede Türkiye saatiyle 17.00'de yapılacak.
Amerikanın Sesi Radyosunun haberine göre, Hakan Atilla ile ilgili yapılacak duruşmada Hakim Richard Berman'ın karar vermesi bekleniyor.
Ancak Amerikan ceza yasalarına göre belirlenen günde hakimin karara varamaması halinde karar duruşmasını ertelemesi ve yeni duruşma günü belirleme seçenekleri de bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cumhur16 Mayıs 2018 11:42

    cumhur ittifakında yer alanlar halkbank hissesi lıp destek çıksın bugün. vatanını seven halkbank alsın, parasını seven de satsın

  • emekci16 Mayıs 2018 11:41

    ne reza zerrapmış be. 2013 Aralığından beri dolar aralıksız yükseliyor, borsa düşüyor, faizler yükseliyor, cari açık patladı, merkezin rezervleri tükeniyor. Adam resmen gölge ekonomi bakanıymış, tüm işleri irandan gelen kara para ile yürütüyormuş. Bu iranlı çocuğu kim seçmiş?

  • devama tamam16 Mayıs 2018 10:28

    meclis çoğunluğu da saray da tamam artık! gına geldi!

  • Tam komedi16 Mayıs 2018 09:22

    Sözde ülkede mit var ama kendi vatandaşına mit dış dünyaya gelince sanki bit ! Adam ın amerikada yargılanma riski var o adamı oraya konferansa gönderiyorlar TUHAF !!! Sanırım rahip berman ile reza zarrafı takas etmeyi istiyorlar . Amerikanin iran yaptirimlarinda zarrafın da rolu var gibi bu sefer daha katı bir ambargo olabilir. " Türkiye bir kabile devleti değildir " ama kabile devleti yapılmaya çalışılmakta !!! Amerikadan nefret ediyorlar ama ceplerinde dolar var , ellerinde iphone , altlarında jeep böyle devlet yönetilemez. Dün Erdoğana meclis çoğunluğunu alamazsanız ne olur diye sordular oda 7 haziran gibi olursa tekrar seçim olur dedi eeeee demekki eski -yeni sistemin bir farkı yok muş ama millete pazarlarken cennet vaadi gibiydi .