E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHak kaybına uğrayan TSK personeli için çalışma---

Hak kaybına uğrayan TSK personeli için çalışma

Hak kaybına uğrayan TSK personeli için çalışma
30 Aralık 2015 - 00:50 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Yılmaz "Davalar nedeniyle hak kaybına uğrayan emekli ve muvazzaf askerlerin kayıplarını giderme yönünde çalışma yapılıyor" dedi

TBMM Genel Kurulu'nda, Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi'nin görüşmelerinde konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, silahlı kuvvetler mensuplarına açılan davalar nedeniyle 366 personel emekliye ayrıldığını; beraat eden toplam 205 personel ise TSK'daki görevlerine devam ettiklerini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından da bu davalar nedeniyle hak kaybına uğrayan emekli ve muvazzaf personelin kayıplarının giderilmesine yönelik bir taslak çalışmanın bakanlığa intikal ettiğini ifade eden Yılmaz, "Bugün itibarıyla diğer bakanlıklara bu görüşleri sunuyoruz. O bakanlıklardan alacağımız görüşlerle birlikte bir mutabakata varıldığında Meclis Genel Kuruluna bu davalardan dolayı mağdur olanların mağduriyeti giderilecektir" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)