E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHagi Galatasaray'a mı geliyor---

Hagi Galatasaray'a mı geliyor

Hagi Galatasaray'a mı geliyor
08 Mayıs 2016 - 23:33 borsagundem.com

Galatasaray-Beşiktaş derbisini izleyenler arasında George Hagi de vardı. Mustafa Denizli'nin gönderileceğinin konuşulduğu günlerde de adı en başta gelen Hagi için "Acaba seneye takımın başına mı geliyor" yorumları yapıldı

Galatasaray'ın TT Arena'da Beşiktaş'ı ağırladığı ligin son derbisini izleyenler arasında Romen teknik direktör George Hagi de vardı. 

Romanya'da Vlitorul Constanta takımını çalıştıran Hagi'nin tribünlerde görümesi, yeniden "Galatasaray'ın başına mı geliyor" yorumlarına yol açtı. 

Mart ayında Mustafa Denizli'nin performansının eleştirildiği ve gönderilmesinin düşünüldüğü sıralarda sarı-kırmızılı camiada George Hagi'nin takımın başına geçmesi sıkça dile getiriliyordu. 

Galatasaray'da uzun yıllar top koşturan ve takıma büyük katkı veren Hagi, 2000 yılında sarı-kırmızılı takımın UEFA ve Süper Kupa'yı kazandığı maçlarda da kadroda yer almıştı. Hagi, 2004-2005 ve 2010-2011 sezonlarında da Galatasaray'da teknik direktör olarak görev yapmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)