E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHafter'den küstah hamle! Suriye’de büyükelçilik açıyor---

Hafter'den küstah hamle! Suriye’de büyükelçilik açıyor

Hafter'den küstah hamle! Suriye’de büyükelçilik açıyor
03 Mart 2020 - 15:27 borsagundem.com

Kaosun, şiddetin ve terörün bitmek bilmediği Libya'da Ulusal Mutabakat Yönetimi Hükümeti'ne savaş açan ve ülkenin doğusunu kontrol altına alan General Halife Hafter, Suriye'de büyükelçilik açtı.

Çıracının şahidi bozacı sözünü adeta doğrulayan bir olay Suriye’de yaşandı… Kaosun ve şiddetin bitmek bilmediği Suriye’de Esad rejimi ve Arap Baharı’nın ardından Muammer Kaddafi’den sonra yaşanan çatışmalarda Libya’nın doğusunu kontrol altına alan General Halife Hafter ortaklıklarını resmen duyurdu.

Libya’nın Birleşmiş Milletler tarafından tanınan Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti’ne savaş açan ve ülkenin doğusunu kontrol altına alan General Halife Hafter’in Suriye’de büyükelçilik açtığı belirtildi.

HAFTER VE ESAD’DAN REZİL ÇAĞRI

Diplomatik temsilciliğin bugün açıldığı belirtilirken, Hafter ile Esad’ın Türkiye’ye karşı savaşmak için çağrıda bulunduğu aktarıldı. Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad, büyükelçiliğin açılış seremonisinde, “Terörizm herhangi bir Arap ülkesini öldürecektir” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)