E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHafter milislerinden Trablus Limanı'na roketli saldırı---

Hafter milislerinden Trablus Limanı'na roketli saldırı

Hafter milislerinden Trablus Limanı'na roketli saldırı
18 Şubat 2020 - 20:01 borsagundem.com

Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e bağlı milisler Trablus Limanı'na roketli saldırı düzenledi.

Libya'da başkent Trablus'un kuzeyinde bulunan ve 17 Şubat Devrimi'nin 9'uncu yıl dönümü kutlamalarının yapıldığı Şehitler Meydanı'nın hemen bitişiğinde yer alan Trablus Limanı'na Halife Hafter'e bağlı milislerce roketli saldırıda bulunuldu.

"Bombalanan Trablus Limanı'nda Türk gemisi bulunmuyor"

Libya merkezli Panaroma televizyon kanalının Limanlar Müdürlüğüne dayandırdığı haberde, ülkenin doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter milislerinin öğleden sonra roketli saldırı düzenlediği Trablus Limanı'nda Türk gemisi bulunmadığı belirtildi.

Haberde, sadece sivil amaçlı kullanılan limanda herhangi bir askeri mühimmatın da olmadığı kaydedildi.

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri destekli bazı televizyon kanalları, limana düzenlenen saldırıda Libya'ya silah taşıyan Türk gemisinin vurulduğunu iddia etmişti.

Libya'nın başkenti Trablus'ta dün 17 Şubat Devrimi'nin dokuzuncu yıl dönümü kutlamalarının yapıldığı Şehitler Meydanı’nın hemen yanında yer alan limanda bazı küçük gemiler de törenlere katılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Barış Sarıdikmen19 Şubat 2020 08:45

    Arkadaşlar, arapları sevmiyor olabilirsiniz, bende özellikle onları yönetenleri sevmiyorum. Ama birazcık da vijdanlı olun, o mübarek o sıfatlara sığmayan sevgili peyganberimiz de (s.a.v) araptı. Ben size akıl verecek değilim, sadece bunu hatırlayarak isnatta bulunalım. 

  • eszk18 Şubat 2020 23:01

    Osmanlının arap evlatları kaşınıyor

  • Ahmet19 Şubat 2020 07:17

    Osmanlı'nın Arap çocukları değil;İngiliz lerin sömürge valisi.

  • fatih istanbul18 Şubat 2020 22:51

    gemimiz  silah  taşısa  korumasız  gidermi  geri zekalı arap televizyonları 

  • Antiosmanlıarap18 Şubat 2020 20:16

    Osmanlının arap çocukları şımarmış yine öz ve öz Türk gücünü gösterme zamanı. araplaşma ne kadar tehlikeli işte görün araplar hep böyledir satıcıdır haindir

  • Muhammed18 Şubat 2020 21:05

    Irkçılığın içine dert olsun.