E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüvenlik tedbirinin alınmaması zaafiyet değil---

Güvenlik tedbirinin alınmaması zaafiyet değil

Güvenlik tedbirinin alınmaması zaafiyet değil
12 Ekim 2015 - 11:08 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ankara'daki patlamada bir güvenlik zaafiyeti olmadığını söyledi

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Türkeş, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili olarak ''Olayda ihmal var mı? Şu anda bu çok yönlü olarak araştırılıyor ama orada bir güvenlik tedbirinin alınmaması bir zafiyet değildir'' dedi.
 
Türkeş, şunları söyledi:

ANKARA'DAKİ SALDIRI: GÜVENLİK TEDBİRİNİN ALINMAMASI ZAFİYET DEĞİL


Olayda ihmal var mı? Şu anda bu çok yönlü olarak araştırılıyor ama orada bir güvenlik tedbirinin alınmaması bir zafiyet değildir. Bir an için düşünün ki, orada miting yapılacak alandan 2-3 kilometre uzakta, insanlar otobüslerden, trenden, kitle taşıma araçlarından inip oradan meydana doğru hareket ediyorlar. Gardan gelip başka işler için şehre giden insanlar da var. Nasıl bir güvenlik tedbiri alabilirsiniz? Sadece devlet miting alanına giriş ve çıkışları kontrol edebilir. Onun haricindeki yollarda serbest dolaşım her zaman olduğu gibi yapılıyordu. Konuşmalara bakıyorum, 'Orada hiç kimse yoktu güvenlik güçleri' diye altını çizerek bazıları söylüyorlar. Peki güvenlik güçleri olsaydı o zaman da 'Burada bu güvenlik güçlerinin işi ne' diye tepki olacaktı.

SEÇİM HÜKÜMETİNİ İTHAM ETMEYE KALKMAK CEHALETLE EŞ DEĞER

Bu seçim hükümetidir. Bu seçim hükümetini itham etmeye kalkmak cehaletle eş değer olur. Kendileri girmeyerek bu seçim hükümetine sorumluluktan kaçtılar. Şimdi sorumluluğu üstlenenlere 'sen niye sorumlu olarak orada oturuyorsun' demek de aymazlıktan başka hiçbir şey değildir.

PKK'NIN SİYASİ KANADIDIR HDP

HDP'nin yönetim kademesi önde şık bir görünüm, iyi çocuk görünümünde insanlar ve onun arkasında aslında o siyasi yapıyı yöneten bir dağ kadrosu vardır. PKK'nın siyasi kanadıdır HDP. O bakımdan onun önündeki şahısların barış, demokrasi gibi söylemleri, üzülerek söylüyorum ki gerçeği yansıtmıyor      

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMEKLI12 Ekim 2015 19:12

    Nasıl?güvenlik zaafiyeti yokmu?HAYRET AMA NE HAYRET

  • Dinleyen Var mı12 Ekim 2015 14:09

    Türkiye nin merkezinde bomba patlamış, onlarca insan ölmüş-yaralanmış.. Ama güvenlik zaafiyeti yokmuş! O bombalar nereden kaç km uzaklardan hangi araçlarla getirildi, kaç şehir gezdi kim bilir? Ya bombalar getirilirken veya hazırlık aşamasında patlasaydı? Aşağıda yorum yazanlar, mitinge götürülürken sizin yanı başınızda patlasaydı ne olurdu? Yine güvenlik zaafiyeti yok mu derdiniz?

  • doğru söyle12 Ekim 2015 11:35

    güvenlik tedbiri alsan üst arasan ona da kızılıyor polis bizi arıyor diye polis ne yapacağını şaşırdı her yaptığı suç gibi gösterilmeye çalışılıyor.

  • doğru söylemiş12 Ekim 2015 11:32

    valla Türkeş doğru söylüyor.Eğer miting alanını ve insanların toplandığı,geçiş yaptığı alanlarda güvenlik güçleri arama yapsaydı oradakileri çoğu karşı çıkar ve akp hükümeti bizleri baskı altına almaya çalışıyor derdi böyle söyleyecekleri kesin

  • xx12 Ekim 2015 11:29

    suruçta da güvenlik güçlerinin kontrolüne izin vermerdiler...

  • kevno12 Ekim 2015 11:14

    nereden tutarsan tut elinde kalır türkeş efendi. zaafiyet değilde ne peki? görevi ihmal etmemi yoksa iş güzarlıkmı? güvenlik güçleri, mit ne yapar bunu bir açıkla bize? eğer siz hiç önlem almayacaksanız ne işiniz var oralarda? ülke böylemi yönetilir be adam?