E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüvenlik görevlisi önce okul müdürünü sonra kendini vurdu!---

Güvenlik görevlisi önce okul müdürünü sonra kendini vurdu!

Güvenlik görevlisi önce okul müdürünü sonra kendini vurdu!
17 Şubat 2020 - 10:45 borsagundem.com

Ankara'da bir okulun güvenlik görevlisi, tartıştığı okul müdürünü silahla yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu.

Etimesgut ilçesinde Şehit Velit Bekdaş Anadolu Lisesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.E, henüz belirlenemeyen nedenle okul müdürü Şerafettin Ali Gürüler ile tartıştı.

Kavgaya dönüşen olayda yanında bulunan silahla okul müdürünü yaralayan M.E, olay yerine gelen polis ekiplerinin teslim olması yönündeki uyarılarını duyduktan hemen sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. 

Ağır yaralanan zanlı ile okul müdürü hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan okul müdürü Gürüler'in hayati tehlikeyi atlattığı, M.E'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri çevrede inceleme başlattı.

Öte yandan silah sesinin duyulmasının ardından okulun tahliye edildiği ve olay sırasında öğrencilerin içeride olmadığı öğrenildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...17 Şubat 2020 17:54

    silah testlerini nasıl geçmiş bu ? testlerd epsikolojık durumlarda.. silahını ne olurs aolsun..küfür..hakaret.. kavga..dövüz..baskı..psikolojık durum.. vb. vb. kullanmaması gerekliydi. o silah sadece ve sadece adli vakada savunma amaçlı kullanılabilir. Silah verenler hakkında soruşturma yapılmalı. hangi testleri ve olayları bu adam yapmış ? hangi yetkililer bu silahı bu kişiye vermiş sorulmalı.. malum imzalı kağıtları gösterecek yetkilier ama o testleri evinde mi, nered eçözüm bu adam ? sadece resmiyeti laf olsun diye imzalarla onaylanmış mı ?_ olay sadece 2 kişi tartıştı ve silah çekıldı deil.. o silahı veren kişilerde, soruşturmaya  dahil olmalı. sadece imzalı belge ve testler deil. gerçekten o testler nerede yapıldı ? kağıt üzerinde mi yapıldı? gerçekten psikolojık test laf olsun diye belge üzerinde mi gerçekleştri ? silah almaması gereken biri silah belinde güvenlik görevlisi mi oluyor ? bizde vatandaş olarak her güvenlik görevlisinden korkmalımıyız ? 

  • Bika17 Şubat 2020 14:15

    Okul müdürü izin vermeden, öğretmeni karakola bile götüremezlerdi ifadesini almaya. Kimlere ne yetkiler verirdi ki.