E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıGüvenli liman kalabalıklaşıyor---

Güvenli liman kalabalıklaşıyor

Güvenli liman kalabalıklaşıyor
03 Ocak 2020 - 09:35 borsagundem.com

Artan jeopolitik gerilimle birlikte yen ve altın gibi güvenli limanlara yönelme gözlenirken, dolar endeksi dünkü kapanışının altında 96,7 seviyelerinde bulunuyor.

Döviz Piyasası

EUR/USD paritesi, 1,1170’lerde seyretmekte. Enflasyon verisi öncesi USD/TL kuru ise 5,95 seviyelerinde seyretse de BIST 100 endeksinin petrol fiyatlarındaki sert yükselişle birlikte güne satıcılı bir başlangıç yapması beklenebilir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Trump telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamaya göre, Trump, Erdoğan’a “Libya’ya dış müdahalenin durumu karışık hale getireceğini” söyledi. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre ise “İki lider, bölgesel meselelerinin çözümünde diplomasinin önemini vurgulamışlardır” denildi. 

ZİRAAT BANKASI

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HÜLYA ÇİFTCİ03 Ocak 2020 10:43

    tüm dünya borsaları özellikle Dow endeksleri tarihin tarihi zirvelerinde olup, büyük düzeltme zamanının geldiğini düşünmekteyim.dikatli olun.bununu yapapilmek için abd iranla bir savaş yaparak piyasaları geri çekeceğini tahmin ediyorum.dün sert düşüşler yaşandı dünya piyasalarında bizde dayanmamız mümkün değil altın bu riski 10 gündür satın alıyor.

  • azmi03 Ocak 2020 12:35

    Katılıyorum, İran saldırıyı sineye çekerse ortalık durulur aksi durumda petrol,altın döviz fiyatları etkilenir (yatırım tavsiyesi değildir)