E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüvenli bölgede ABD'nin 3 aşamalı sinsi planı---

Güvenli bölgede ABD'nin 3 aşamalı sinsi planı

Güvenli bölgede ABD'nin 3 aşamalı sinsi planı
16 Eylül 2019 - 08:31 borsagundem.com

Genelkurmay eski Şube Müdürü Atabay güvenli bölge hakkında uyarıda bulundu: ABD’nin, Türkiye’yi aşmak için üç aşamalı planı var. Suriye’de IŞİD bahanesiyle nasıl YPG yaratıldıysa, Irak’ta da benzer taktikle yeni bir koridor hazırlanıyor

Genelkurmay eski Şube Müdürü Ünal Atabay, ABD'nin güvenli bölge ile amacının Türkiye'yi değil PKK'yı korumak olduğunu söyledi. Sözcü'de Saygı Öztürk imzalı haberde, Atabay'ın güvenli bölge uyarıları yer aldı. İşte O haber:

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF MÜFTÜOĞLU16 Eylül 2019 10:47

    suriye konsunda bu ülkeyi kefenini giyip tek savunan iki kişi var biri BAŞBUG BAHÇELİ ve diğeri RTE .diğerlerini söylemeye gerek yoktur.bu ayın sonunda abd nin bu kirli oyununu ne bahasına olursa olsun bozulacaktır.yakında yada gelecek sene kesin kandil ve sincar ı da dağıtmamız gerekmektedir.yoksa bu terörü asla önleyemeyiz.aslında teröre destek veren siyasilere idam cezası getirilmesi gerekmektedir.

  • Aşağıda seni yazmışlar :)16 Eylül 2019 11:16

    herkeslere bölücü diyorsun. ABD ye kirli oyuncu demişsin.ABD =PKK diyemmişsin. biraz çalıştır. ) suduko felan oyna

  • ...16 Eylül 2019 10:13

    hdp lilre 7/24 pkk lı, terörist.. bölücü,...vb diyen tüm artistlerimizin....bu tablo karşısında ABD mittefik diyerey, suriyede sınır ötesi devriye attığımız halde... hala neden abd = ppk dır, terörö destekçisidir. her bir şehidin üzerine kanı olan sisndi düşmandır .. diyememesi karşısında  ne düşünüyorsunuz ? her önüne gelene bölücü diyenlerin, abd ye laf dahi söyleyememesi ....  hakkaten üzücü... Ya elinde delik yok, insanları bölücü ilan ediyorsun.. elinde delil var abd yi müttefik ilan ediyorsun. hiç bişe yapmana gerek yok... ama konuşan sensin, susan sensin. meydanlarda ahka kesen sensin. ya herpsine konuş ya hepsine sus. bizliyoruz görüyoruz

  • HALİL TÜRK16 Eylül 2019 10:44

    sen onu git chp ye anlat.

  • .16 Eylül 2019 09:10

    Herkes her şeyin farkında, değişen bir şey yok. Abd istediği hedefe ulaşıyor. Elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz