E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGuterres'ten Türkiye'ye 'mülteci' teşekkürü---

Guterres'ten Türkiye'ye 'mülteci' teşekkürü

Guterres'ten Türkiye'ye 'mülteci' teşekkürü
20 Eylül 2021 - 23:15 borsagundem.com

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, korunmaya muhtaç mültecilere desteği için Türkiye'ye teşekkür etti

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun yer alacağı Yeni Türkevi Binası'nın açılışında Türkiye ve BM arasında mükemmel bir iş birliği olduğunu söyledi.

Guterres, "Türkiye'nin ve Türk toplumunun mültecilere yönelik muazzam cömertliğine bizzat aşinayım. Korunmaya muhtaç mültecilere desteğiniz için size (Türkiye) içten teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

“Türkiye ile yakın iş birliği sürecek”

Savaşlar, şiddet, baskı ve insan hakları ihlallerinden kaçanların sayısının rekor seviyelere ulaştığını belirten Guterres, "Türkiye'nin uluslararası toplumun desteğiyle elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğine inanıyorum. Bu hepimizi ilgilendiren bir dayanışma" diye konuştu.

Türkiye'nin, çatışmalara son vermek için en önemli araçlardan biri olan Arabuluculuk Dostlar Grubu'na eş başkanlık da dahil olmak üzere sürekli desteğini de memnuniyetle karşıladığını dile getiren Guterres, Türkiye ile yakın iş birliğinin süreceğini sözlerine ekledi.

Ermenistan: Türkiye ile üst düzey görüşmelere hazırız

 

Erdoğan: Terör örgütlerine kaptıracak tek bir evladımız yoktur

 

İmamoğlu, Yunanistan Başbakanı ile görüşecek

 

Müvekkilini 42 milyon lira dolandıran avukata hapis cezası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )21 Eylül 2021 11:02

    Afganistandan süt düzey afganlıları al, Türkiyeye getir. 250 tl onlara ev al. sonra tc vatandaşı olsunlar. Usd maaş bağla TL karşısında kral gibi yaşaısn afganlısadık abd yalakaları. sonra biri çıksın Türkiye ye teşekkür etsin. ? Bizi bu hale getirenlere isyanım. Benim atalarım sırtında mermiyi ne diye taşıdı çanakkaleye ? Torunları için deil mi ? ben yazında faşist oluyorum, yazanlarda sevp sever milliyetçiler.. Yhu önce Türk milleti menfaati , Türk milleti insanının geleceği önemli. Bu ülke için yarın can ver dediğimizde, türk milleti canını veriyor, göçmen suriyeli afgan yada mülteciler deil. Türkiye için Türk meilletinin geleceği önceliklidir. Dİğerleri geçici misafir olmalı. kınıyorum . Bu adamında söylemlerini ciddiye almıyorum. sırt sıvazlama aferin aferin diyecek bir zat deil bu kişi. çok düşünüyorsa, adam gibi global porjeler yapsın uygulatsın.

  • Türkoğlutúrk21 Eylül 2021 07:29

    ABD isterse yapmazlar mi,bir telefon yeterli.sonra dışarda gaz Almaca.

  • Taner 21 Eylül 2021 00:00

    Yazık etkiler güzelim ülkemize . Almanya niye almıyorda biz alıyoruz. Üstelik Almanya’nın ekonomisi bizden 4 misli büyük.

  • Sait 20 Eylül 2021 23:45

    Biz hamal mıyız. 9 milyon yabancı en az 1 milyon gencimizin işini aldı.

  • Yorum20 Eylül 2021 23:43

    Tabi tabi kuru teşekkür oh ne güzel yok kardeşim gitsinler avrupaya teşekkürünüzü avrupaya yapın biz istemiyoruz teşekkür felan şu ekonomik sarmadan çıkılamamasının tek sebebi onlar 50 milyar dolar harca fazladan 5 6 milyon insana yiyecek içecek üret giysi üret iş üret enflasyonun sebebi bu işsizliğin sebebi bu eğitimin zayıf olmasının sebebi bile bu AB de anket yapıyorlar kadının biri istemiyoruz diyor niye mi çünkü eğer gelirlerse bu günkü hayat standartlarımız düşecek istediğim telefonu alamıyacam diyor zeki insan konforunda kaybetmek istemiyor kim suriyeye asker gönderdiyse o ülkeler eşit şekilde bölüşsün kim deaş a yardım yaptıysa (fr laferge) o alsın terör var diyen onlar teröre devlet teşvikli destek veren onlar bu AB parlamento başkanı von der loyen gelince bunları ona söylesin dışişleri