E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGürsel Tekin bu sözü kimse söyledi?---

Gürsel Tekin bu sözü kimse söyledi?

Gürsel Tekin bu sözü kimse söyledi?
09 Kasım 2013 - 12:29 borsagundem.com

Bugün CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacak olan Gürsel Tekin, bakın nasıl bir cümle kurdu...

 Bugün CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacak olan Gürsel Tekin, “Benim arkamda beton lobileri ve imar çeteleri yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayacak. Tekin’in en büyük rakibi ise, CHP’nin adayı olmasına kesin gözle bakılan Mustafa Sarıgül.

Sosyal medyadaki hesabından, destekçilerini bugün aday adaylığını açıklayacağı toplantıya davet eden Tekin, ilginç bir açıklama da yaptı. Gürsel Tekin, “Benim arkamda beton lobileri ve imar çeteleri yok. Örgütümüze ve vatandaşlarımıza güveniyorum” ifadesini kullandı. Bu sözlerin Mustafa Sarıgül’ü mü hedef aldığı merak konusu oldu.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacı09 Kasım 2013 15:36

    hepiniz aynısınız akp, chp, mhp. hep rantçı, menfaatçi. gürsel tekin istanbulu yiyemeyecek ya hırsı ondan. Sarıgül, Erdoğan, kılıçdaroğlu vs al birini vur ötekine. bu toplum çöp ve içinden de çöp çıkartıyor

  • konuşmayın bee. 09 Kasım 2013 13:07

    sizin arkanızda, almanya ve pkk'lı dostlarınız var.

  • Analist09 Kasım 2013 12:59

    Bence bu sözleri mevcut başkanlar için söylemiştir. Ve şimdiden seçimi kaybetmiştir. Devir imar devri. Ama ilerisi için oynuyor ise şimdiden teknoloji baronları ile görüşmeye başlamaları lazım. Emrehan Bey teknolojiden iyi anlıyor ama baronların dilinden anlamıyor. Bugün küçümsenen adamlar ileride faiz ve imar lobisine el öptürecek benden söylemesi. Adamlara bakıp bu salak tipli adamlar mı el öptürecek diye düşünmeyin.