E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGür-Sel Turizm halka açılıyor---

Gür-Sel Turizm halka açılıyor

Gür-Sel Turizm halka açılıyor
02 Mart 2022 - 14:04 borsagundem.com

İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihleri arasında Borsa’da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşecek olan halka arzda Gürsel Turizm hisseleri 8,25 TL’den ihraç edilecek.

1993 yılında kurulan ve Türkiye’de 500’ün üzerinde kuruluşa taşımacılık hizmeti veren Gür-Sel Turizm Taşımacılık ve Servis A.Ş. halka açılıyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihleri arasında Borsa’da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşecek olan halka arzda Gürsel Turizm hisseleri 8,25 TL’den ihraç edilecek.

Gürsel Turizm’in halka arzında yatırımcılar, tüm aracı kurumlardan ve bankalardan talep gönderilebilecek. Sabit fiyatla Borsa’da satış yöntemi ve eşit dağıtım şeklinde gerçekleştirilecek arzda, 3 Mart Perşembe ve 4 Mart Cuma tarihlerinde GRSEL.HE koduyla talep toplanacak. Gürsel Turizm’in halka arzına katılmak isteyen tüm yatırımcılar, Borsa İstanbul’da (BİST) işlem yapmaya yetkili aracı kurumlardan ve bankalardan talep gönderilebilecek. İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleşecek halka arzda 15 milyon TL nominal değerdeki paylar sermaye artışı kapsamında, 7 milyon TL nominal değerdeki paylar ortak satışı kapsamında olmak üzere toplam 22 milyon adet pay satışa sunulacak.

Halka arzdan elde edilen gelirle filosundaki araç sayısını ve yeni yazılım yatırımları ile verimliliklerini arttırmayı hedeflediklerini belirten Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, “Gürsel Turizm olarak, günlük 200 bin kişilik personel taşıma kapasitemizle ülkemizin dev şirketleriyle birlikte istihdama güç katan karayolu yolcu taşımacılığının en güvenilir iş ortaklarından biri olarak öne çıkıyoruz.

Halen günlük 40 bin ve her geçen yıl artan öğrenci taşıma kapasitemizle en başarılı vakıf ve özel okulların çözüm ortağı olarak çocuklarımızı gelecekteki hayâllerine ulaştırıyoruz.

Ürdün’ün başkenti Amman’da faaliyete geçirdiğimiz metrobüs projemiz ile günlük 35 bin şehir içi yolcumuzu durmaksızın taşımaya devam ediyoruz.

Çağı yakalayan teknolojileri kendi sistemlerimize entegre ederek, “teknoloji yatırımlarımızla” öne çıkıp, tüm kullanıcılara eşsiz deneyimler yaşatıyoruz. Kalite anlayışımız gereği hijyen ve güvenlik önlemlerini birinci önceliğimiz olarak benimseyip her zaman ileriye taşımanın, hizmetlerimizi şeffaflık ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkelerimizle sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Mart ayı içinde “Türkiye’nin Uluslararası Ulaşım Operatörü Gürsel” olarak halka arz oluyoruz.” diye konuştu.  

İnfo Yatırım CEO’su Ender Şahin ise, “Hisse maliyetleri açısından oldukça avantajlı bir noktada olan borsamızda şirketlerimizin sayısının çoğalmasını hem işlem hacminin artması hem de yabancı yatırımcıların ilgisini çekmesi açısından önemli görüyorum. Geçtiğimiz yıl halka arz anlamında rekor kırıldı. Şirketlerimizin bu stratejik kararlarını, hem sektörlerin gelişimi hem sermaye piyasalarına getirdiği zenginlik hem de ülke ekonomimize yeni girişimlerin, yatırımların kazandırılması ve büyümenin desteklenmesi açısından önemli görüyoruz. Bugün Gürsel Turizm gibi kendi alanında başarılı bir şirketi yatırımcılarla buluşturacağımız için heyecanlıyız. İnfo Yatırım olarak 2022 yılında liderlik ettiğimiz bu 3. halka arzımızı öncekilerde olduğu gibi yine başarıyla tamamlamayı arzu ediyoruz. Umarım önümüzdeki yıllarda da başarılı halka arzlara aracılık etmeye devam ederiz. Bu süreçlerde bizlere destek olan değerli kurumlarımız Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul, Merkezi Kayıt Kuruluşu, Takasbank ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osmanli05 Mart 2022 11:47

    Bizim mahalle bakkalı da halka açılıyo Borsa borsa liktan çıktı ?????

  • Sai04 Mart 2022 15:05

    Bi an alt kattaki turizm acentesi sandım :D

  • vatandaş03 Mart 2022 15:13

    gel gel sen eksiktin bi.

  • Mucise Reis ;)03 Mart 2022 11:02

    Petrol 120 usd vuracak gibi, neyse araçlar elektrik ile çalışıyor :D 

  • Esnaf02 Mart 2022 21:28

    Patatesss soğann diye bağıran abim gel sende borsaya açıl halkımız ne verseler alıyor yaşasın halkımız esnafın yanında üreticinin yanında senin neden olmasın.

  • Mucise Reis ;)02 Mart 2022 18:29

    Bedelli sermaye artışına hazır mısınız ? :D ne bekliyorsunuz bu firmadan :D  zararda bekle, üzerine birde bedelliye gir :D  mazot fiyatı belli, insanların ekonomık durum belli turzm belli, uçak fiyatları uzun yolları daha cazip, global kıtalar arası bir aktiviteside beklenmiyor... bayram seyran görüntülü konuşmalar ile hallediliyor.. benim tarzım deil.   

  • Must Must 02 Mart 2022 18:18

    Galericilerileride alıyorlar mı abi

  • Deniz selm02 Mart 2022 18:10

    Yeter yaaaa!!!!

  • Sfr02 Mart 2022 17:39

    Bende bi bakkal açıp borsaya geleceğim alırsınız dimi.

  • izzet BAŞ02 Mart 2022 17:11

     Kriz var... Ancak  kazanılmış paraya çullanmakla çare buluyorlar.... En garanti para burada..... Turizimci arkadaşta öğrenmiş.....  SÖKÜLÜN PARALARI ADAM   BATACAK YOKSA........ ZATEN BATIKKKKKKKKKKKKKK.

  • coşkun02 Mart 2022 17:09

    1 LİRA ETMEZ

  • Şevket KAYA02 Mart 2022 16:54

    Hayırlı uğurlu olsun

  • İSMAİL ANUK02 Mart 2022 15:48

    ÖNCELİKLE HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM BEN ŞAHSIM ADINA GÜRSEL DEN HİSSE ALACAĞIMI BEYAN EDİYORUM TÜM EŞ, DOST, AKRABA, ARKADAŞLARADA TAVSİYE ETTİM VE ETMEYEDE DEVAM EDECEĞİM  YOLUNUZ AÇIK OLSUN İNŞALLAH 

  • Batık borsacı 02 Mart 2022 14:42

    Tamamen eşit dağıtım olacağı için kişi başı en fazla 700 TL civarında verir 3-4 tavan yapabilir.

  • Savo02 Mart 2022 14:16

    Kuruşa metro holding var borsada bankalar bile 3 TL civarında bunlar halen halka arz ediyor

  • Hasan can04 Mart 2022 22:40

    14kat talep gelmiş.Acaip ülkeyiz.ne yapıyor bu şirket dolmusculuk.