E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
21 Temmuz 2011 - 09:30 borsagundem.com

THY, Beşiktaş, Tofaş, Halkbank, Ataç, Denizbank başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

Türk Hava Yolları A.O, 26 Temmuz 2010 tarih ve 10499 sayılı açıklama konusu soruşturma sonucunda hazırlanan Rekabet Kurulunu ve tarafları bağlayıcı olmayan soruşturma raporunun tebliğ alındığını bildirdi. 
- TOASO Şirket, Fabrikasının, yıllık izin dolayısıyla 10.08.2011‐04.09.2011 tarihleri arasında üretim yapmayacağını, Bu dönemde, nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirileceğini duyurdu. 
- BJKAS Şirketin hakim ortağı Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından; son günlerde meydana gelen ve kamuoyuna yansıyan olaylar sonucunda Şirket yönetim kurulu üyesi, teknik direktör ve personelinin yargılanmaları ve tutuklanmalarına karar verilmesi karşısında, anılan yargılama ve tutuklama kararlarının haksızlığına ve isnat edilen suçlamaların gerçeği yansıtmadığına dikkat çekmek, arkadaşlarına olan desteğini belirtmek ve onların suçsuz olduklarına olan tam inancını kamuoyuyla paylaşmak ve ayrıca Kulüb ve arkadaşları hakkında Ziraat Türkiye Kupası üzerinden yapılan spekülasyonların önüne geçmek amacıyla, dava neticelendirilinceye kadar kupanın Türkiye Futbol Federasyonu'na iade edilmesi karar verildiğini duyurdu.
-HALKB, Banka 2 milyar dolar veya Avro tutarına kadar, farkl ı vadelerde tahvil ihraç edilmek üzere gerekli ba şvuru ve izinler için Genel Müdürlü ğe yetki vermi ştir.
-ATAC, Şirket Gizem Elektrik Üretim Ltd. Şti ’ nin devren al ınmasına yönelik olarak görü şmelere ba şlamıştır. Gizem Elektrik Bahar Regülatörü ve HES projesinde 12,36 MW kapasiteli elektirik üretim lisans ına sahiptir.
-TOFAŞ, Şirket 10 A ğustos-4 Eylül tarihleri aras ında yıll ık izin dolay ısıyla fabrikada üretime ara verilece ğini duyurdu. Aç ıklamada nöbetçi personel ile sadece bak ım ve revizyon çal ışmalarının gerçekle ştirilece ği kaydedildi.
-TRGYO, Şirket Bursa -Osmangazi’de gerçekle ştirilecek Korupark Terrace projesi in şaatının ba şlayabilmesi için, ald ığı 3 blok Yapı Ruhsatına ek olarak 1 blok daha izin ald ığını duyurmuştur.
-DENIZ, Şirket yüzde 100 oran ında sahibi oldu ğu ba ğlı ortaklı ğ ı Deniz Türev Menkul De ğerler A. Ş´nin hisselerinin tamam ının Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret A. Ş´ye satıld ığını duyurdu.
-SELGD, Şirket sermayesini 21.317.786 TL'den 18.317.786 TL azaltarak 3 milyon TL'ye dü şürülmesi; e şanl ı olarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 9 milyon TL'ye yükseltilmesi karar ı ald ı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)