E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
16 Haziran 2011 - 09:09 borsagundem.com

CEYLN, BJKAS, BUMYO, HALKB, IHGZT başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

 BUMYO’nun Genel Kurul Toplantısı yapılacak.
 BJKAS Manchester United F.C. oyuncusu Tiago Manuel Dias Correia "Bebe" nin 2011-2012 sezonu için kiralanması konusunda anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında Manchester United kulübüne 1.000.000.Euro kiralama bedeli ödeneceği duyuruldu.
 CEYLN Şirket, hisse senetlerinin işlem gördüğü Gözaltı Pazarından bir üst pazara alınmasına ilişkin İMKB'na başvuru yaptığını duyurdu.
 EGCYO [EGCYH] Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş.'nin hissedarı bulunduğu Batı Tarımsal Yatırımlar A.Ş. unvanlı şirket nezdinde bu şirkete ait bulunan toplam 454.960 TL nominal değerli, 454.960 adet hisselerin 463.425 TL bedelle satın alınmasına karar verildiği duyuruldu.
 HALKB Banka, en fazla 3 milyar TL'ye kadar banka bonosu ve/veya tahvilinin ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na izin başvurusunda bulunulduğunu duyurdu.
 IHGZT Şirket, T.Cduyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı Devlet Kitapları Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'nün açmış olduğu 19 iş kalemi, 61 çeşit kitap, toplam 13.160.341 adet kitabın, kağıt ve kaplık dahil kitap baskısının yapılarak, 81 İl ve 259 İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim işi ihalesine teklif verdiğini .
 MH Perakendecilik ve Ticaret, son dönemde satılan Migros Ticarethisselerinin geri satın alınması yolunda mevcut bir kararları olmadığını bildirdi.
 İDO özelleştirmesini 861 milyon dolara kazanan Tepe-Akfen-Souter-Sera Gayrimenkul Ortaklığı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde 210 milyon 900 bin TL sermaye ile TASS Denizcilik ve Ulaştırma Hizmetleri adıyla yeni bir şirket kurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)