E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
15 Haziran 2011 - 08:55 borsagundem.com

AKMGY, FROTO, KERVT, SAHOL, EREGL başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

 AKMGY… 2005 yılında Akmerkez'in yüzde 46.9'unu 148 milyon euroya satın alarak Türkiye'ye giriş yapan ardından İstanbul dışında AVM yatırımlarına devam eden Hollandalı gayrimenkul grubu Corio, yönetim kurulu temsilcisi Franciena Johanna Zijlstra'nın genel kurulda ibra edilmemesi (aklanmaması) üzerine Akmerkez GYO aleyhine dava açtı.
 FROTO… ABD’li otomotiv devi Ford, Transit Connect üretimini Gölcük’ten İspanya’ya taşıyor. Ford Otosan fabrikası, yeni nesil Transit’in üretim üssü haline gelirken, Gölcük’te yeni bir hafif ticari aracın üretimi de başlayacak.
 KERVT… Borsa Yönetim Kurulu , Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 31.12.2010 tarihli yıllık bilançosundaki özsermayesinin negatif olması nedeniyle, Şirket'in üretim ve satış faaliyetlerine devam ettiği ve borçlarından dolayı Şirket aleyhine herhangi bir hukuki girişimde bulunulmadığı hususları gözönüne alınarak, gerekli tedbirlerin alınmasının devamı için Şirket'in uyarılmasına ve bu konuda alınacak tedbirlerin izlenmeye devam edilmesine karar verdiğini duyurdu.
 SAHOL…Şirket, portföyünde yer alan Hollanda'da yerleşik Advansa BV'ye ait 41.536 adet hissesinin 5.569.200.- EUR bedelle Almanya'da yerleşik BBMMR Holding GmbH'ne satıldığını duyurdu.
 EREGL… Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları(ERDEMİR), "Gönüllü İşten Ayrılmaya" teşvik uygulamasını bu dönemde de yapacak.
 MRGYO, AKFEN ve UTPYA’nın Genel Kurul Toplantıları yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)