E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
01 Aralık 2011 - 09:04 borsagundem.com

Arçelik, Aselsan, Türk Hava Yolları, Akfen Holding başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

ARCLK, Hollanda'da yerle şik ve %100'üne sahip oldu ğu Ardutch B.V. ünvanlı bağlı ortaklığının yapaca ğ ı 150 milyon euro tutar ına kadar sermaye art ışının tamamına katılmaya karar verildi ği bildirildi.
ASELS, Şirket Kapsch Telematic Services Sp. z o.o. firmas ıyla Polonya´da imzalad ığı sözleşme kapsamında 5 milyon 400 bin euroluk sipari ş ald ı.
SELEC, SGK’nın iskontoyu art ırması üzerine firmalar 304 kalem ilac ın ecza depolarına akışını durdurdu. Vatandaş % 8’lik farkı cebinden ödeyerek eczane stoklarındaki ilaçlara hücum etti.
THYAO,Şirket Londra Heathrow ve Manchester Havaalan ı varışlı uçuşlar ı kullanacak olan yolcular ın, bu havaalanlar ındaki grev dolay ısıyla olu şabilecek aksaklıklardan dolay ı pasaport kontrollerinde çok daha uzun bir bekleme süresiyle karşıla şabileceklerini aç ıkladı.
UCAK,Gate Gourmet Finance UK Ltd.'den 20 mn dolar ve 10 mn euro tutar ında finansal alaca ğının tümü 30 Kas ım 2011 tarihinde Gate Gourtmet Finance UK Ltd. taraf ından Şirkete ödenmi ştir. Şirketin Gate Gourtmet Finance UK Ltd.'den herhangi bir alaca ğı kalmamıştır.
AKFEN, ÖİB taraf ından yaklaşık 2000 km otoyol ve 2 köprüyü kapsayan 25 y ıl süre ile " İşletme Haklar ının Verilmesi" yöntemi ile özelle ştirilmesine dair ihaleye Akfen Holding A. Ş., Autostrade Per I'Italia S.P.A., Do ğuş Holding A. Ş. ve Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A. Ş. tarafından e şit paylarla kurulmu ş Ortak Giri şim Grubu taraf ından teklif verilmesine dair Ortak Giri şim Sözle şmesi 30 Kasım 2011 tarihinde imzalam ıştır. İhale için ön yeterlilik ba şvuru tarihi 19/01/2012 ve son teklif verme tarihi 16/02/2012' dir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)