E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
08 Eylül 2011 - 09:20 borsagundem.com

Alyağ, Katmerciler, Brisa, Egeli&Co başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

-Alyağ Bilindiği üzere 18.08.2010 tarihinde şirketimiz ile Bunge Gıda San.ve Tic.A.Ş. arasında yıllık asgari 80.000 TON "Yağlı Tohum İşleme sözleşmesi" imzalandığı ve sözleşme süresinin birinci yılı kesin, ikinci yılı Bunge Gıda San.ve Tic.A.Ş. opsiyonunda olmak üzere 2 yıl süreli olduğu kamuya açıklanmıştı.İkinci yılı Bunge Gıda San.ve Tic.A.Ş. opsiyonunda bulunan "Fason Yağlı Tohum İşleme
sözleşmesi" tek taraflı olarak Bunge Gıda San.ve Tic.A.Ş. tarafından feshedilmiştir.
-Katmerciler Şirketimiz ile Dünya'da İtfaiye ekipmanı üretiminin öncü kuruluşlarından olan Fransız Gimaex International S.A.S şirketi arasında mevcut üretim ve satış kapasitesine ilave olarak farklı teknolojilerle yeni ekipmanlar üretilmesi ve yeni pazarlar bulunması amacı ile İzmir merkezli ortak bir şirket kurulmasına ilişkin protokol bugün itibarı ile imzalanmıştır.
-Brisa a. Maksat ve mevzuu başlıklı 4. maddesinin a şıkkına "lastik kaplama işi ve hizmetini vermek, otomotiv sektörüne ilişkin diğer her türlü ürün, yedek parça ve aksesuarların alım, satım ve servis hizmetlerini vermek" ibaresi eklenmek suretiyle,b. Aynı maddenin g şıkkına "franchise vermek" ibaresi eklenmek suretiyle değiştirilmesine karar verilmiştir.
-Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş.- Ungun Holding A.Ş. İş Ortaklığı''olarak katıldığımız T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'ne ait Ruhsatlı Aydın-Kuyucak-Horsunlu-Ortakçı Jeotermal alanının 07.09.2011 tarihinde yapılan ihalesi kazanılamamıştır.
Vakıfbank GM ‘’En az geçen seneki kadar kar ederiz’’.
-İlk Ford Transit Connect Taksiler New York şehrinde Eylül ayı itibariyle hizmet etmeye başladı.
-PFDK tarafından Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e verilen 30 günlük hak mahrumiyeti cezasını 15 güne indirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)