E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
26 Ocak 2012 - 09:19 borsagundem.com

Hürriyet Gazetecilik, Doğuş Otomotiv, Kardemir, Petrol Ofisi başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

AKSUE,Şirket SPK'n ın " K u r u m s a l Y ö n e t i m İlkelerinin belirlenmesine ve uygulanmasına ili şkin tebli ğ" gereği Esas Sözle şmesinin mevzuata uyumlu hale getirilmesi için, gerekli izinleri almak üzere SPK ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 'na müracaat edilmesine karar vermi ştir.
HURGZ,Şirkete ait toplam alan ı 58.610 m2 olan gayrimenkullerin sat ışı ve ve/veya stratejik ortak bulunmak suretiyle projelendirilerek geli ştirilmesi ilgili olarak görü şmelere başlanmıştır. 
DOAS: Yönetim Kurulu Başkanı Acar, 2012 satış hedeflerinin 95 bin adet olduğunu normal pazar paylarının %12 – 13 bandında olduğunu, 2012’de de bunu korumayı beklediklerini açıkladı. (Basın)
EGPRO: Deceuninck, 2011 yılının 4. çeyreğinde Türkiye'de satışlarının yüzde 6.3 düşüşle 27 milyon Avro olduğunu, düşüşün TL'deki zayıflıktan kaynaklandığını açıkladı. (Basın)
FRIGO: Şirket ortaklarının şirket sermayesinin % 62,51'ine tekabül eden payların satışı için yapılan görüşmelerde olumlu bir neticeye varılamadığı ve projeden vazgeçtiklerini açıkladı. 
KARDMA-KRDMB-KRDMD: Kardemir, kok ve yan ürünlerinden azot ve oksijen fiyatlarında indirime gitti.
PTOFS: Sermayesine %99,96 oranında doğrudan ve %0,04 oranında dolaylı olarak iştirak ettiği Petrol Ofisi Arama Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamının satılması amaçlı görüşmelere başlayacağını açıkladı.
SISE: Ankara Valisi Yüksel, Polatlı Düz Cam AŞ´nin Şubat ayı itibariyle 368 bin metrekarelik alanda inşaat çalışmalarına başlayacağını, ilk etapta 350, ardından da toplam 650 kişinin bu işletmede istihdam edileceğini söyledi. (Basın)
THYAO: LOT Havayolları için görüşmelerin devam ettiğini belirten THY Genel Müdürü Kotil, LOT’un, coğrafi olarak kendileri için kritik bir noktada olduğunu söyledi. (Basın)
TSKB: Bahreyn Şubesi'nin kapatılmasına karar verildiğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)