E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
25 Ocak 2012 - 09:16 borsagundem.com

Şişe Cam, Anadolu Cam, Denizbank, Emlak Konut GYO, Acıbadem, Doğan Yayın Holding başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

ASLAN,Şirket at ık ısıdan elektrik enerjisi üretimi konusunun de ğerlendirilmesi çal ışmalarına ba şlanmış olup esas sözle şmesine gerekli madde eklenmesine karar vermiştir.
SISE,ANACM, Şirket ba ğlı ortaklığı OJSC Ruscam Kirishi ve JSC Mina Ksani şirketlerinin toplamda 15 mn euro e şdeğerinde kredi almas ı için Şirket ile Anadolu Cam Sanayi A. Ş'n i n m ü şterek ve müteselsilen garantör olunmas ına karar verilmi ştir.
DENIZ, Banka Genel Müdürü Hakan Ate ş, satı ş sürecinin şubat ay ı içinde sonuçlanmas ını beklediklerini, gelen tekliflerin be ğenilmemesi halinde sat ışın gerçekle şmeyebilece ğini, ancak bunun Dexia’nın kararı oldu ğunu bildirdi.
EKGYO, İstanbul Bahçe şehir Avrupa Konutlar ı Ispartakule 3 projesindeki 644 adet konutun tamamı, 130 mn TL + KDV bedel üzerinden sat ılmıştır.
ACIBD: Şirketin dolaylı yönetim kontrolüne sahip olan Acıbadem Sağlık Yatırımları Holding'in (ASYH)çoğunluk hissesinin Integrated Healthcare ve Bagan Lalang'a devrinin, alınan izinlerin ardından bugün gerçekleştiğini açıkladı.
COMDO: Manisa'da kurulu bulunan jant üretim tesislerinin ve ilgili varlıklarının satışı için çalışmalara başlayacağını açıkladı.
DARDL: Yönetim Kurulu Üyesi Esra Türkyılmaz iki gemisiyle birlikte orkinos avcılığı için Libya'dan izin beklediklerini, Libya'nın orklinos avcılığı için Türkiye'ye uyguladığı 500 tonluk kotanın 200 bin tonuna talip olduklarını açıkladı. (Star)
DYHOL: %46,82 iştiraki Doğan Haber Ajansı A.Ş. (DHA)'ın sermaye artırımına 2.809.346,-TL ile katılacağını açıkladı.
HURGZ: %53,01 iştiraki Doğan Haber Ajansı A.Ş. (DHA)'ın sermaye artırımına 3.180.821.12-TL ile katılacağını açıkladı.
ISGYS: Ortopro Tıbbi Aletler Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin %32,5’ini bedelsiz olarak devr aldığını açıkladı. 
TOASO:
Toplu tatil izninin 30 Ocak 2012 - 04 Şubat 2012 tarihleri arasında kullandıracağını açıkladı. 
TTKOM:
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK), Türk Telekomünikasyon AŞ'nin "Coğrafi Numaralara Yönelik İhlalleri" konusu ile ilgili soruşturma açtı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)