E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
18 Ocak 2012 - 09:18 borsagundem.com

Turkcell, TAV Havalimanları, Doğuş Otomotiv, Mango, Bağfaş başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

TCELL,Şirket medyada Bulgaristan'da faaliyet gösteren telekom operatörü Vivacom ile ilgilendi ğine yönelik, olu şan yat ırım potansiyellerini de ğerlendirmek için çeşitli ülkelerde çalışmaları kapsamda incelenen bir proje oldu ğunu açıklamıştır.
TAVHL, AKFEN, Tepe ve Akfen Holding'in, TAV Havalimanlar ı Holding'teki paylarının bir bölümünün sat ışı için süreç devam ederken, hisse sat ış sürecinin Şubat ayı sonuna kadar netle şebilecek.
ALCAR, Şirket "binalarda ısıtma ve sıhhi sıcak su giderlerinin ölçümü ve ba ğımsız bölüm kullan ıcılar ına payla ştır m a " faaliyetlerinde bulunabilmesi için esas sözleşmesini değiştirmek için SPK ’ya başvurmuştur.
RANLO, DOAS, Şirket ve Do ğuş Otomotiv 01.01.2012 - 31.12.2012 tarihleri arasında geçerli olmak üzere "Ta şıma Sözle şmesi" imzalam ıştır. Sözle şme 1 y ıl süreli olup, 1 ay öncesinden yaz ılı ihbarda bulunulmad ığı sürece sözle şme bitiminden itibaren 1'er y ıll ık sürelerle uzat ılacaktır.
MANGO, Şirket ba ğlı şirketi Ayd ın Gıda Ürünleri İmalat Pazarlama Dağıtım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin sat ılması yönünde karar ald ı.
ANELT, Şirket Azerbaycan'da potansiyel projelerin de ğerlendirilmesi amac ı ile şube aç ılmasına karar vermiştir.
BAGFS, Pankobirlik S ınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birli ği ihalesinde toplam 46.538.722,69 dolar tutar ında 73.585 ton Kompoze 12.30.12 Gübresi, 23.200 ton A. Sülfat %21 ve 900 ton 18 -46 DAP Kimyevi gübresi sipari şi al ınmıştır.
USAK, Şirket sermayesinin %200 nakit art ırılarak 43.335.930 TL'ye yükseltilmesine karar verilmi ştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)