E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
16 Ocak 2012 - 09:14 borsagundem.com

Akbank, Ford Oto, Koza Altın, Enka başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

SKBNK, 2012 yılında 330 milyon TL tahvil veya bono ihraç etmek üzere Genel Müdürlü ğe yetki vermi ştir.
AKBNK, 250 mn TL tutar ında yeni bir 6 ay vadeli banka bonosu ihrac ının ve 400 mn TL tutar ında 3 y ıl vadeli 3 ayda bir faizi belirlenen de ğişken faizli ayda bir kupon ödemeli tahvil ihrac ının halka arz yoluyla gerçekle ştirilmesine ili şkin talep toplama i şlemi 16 -17-18 Ocak 2012 tarihlerinde gerçekle ştirilecektir.
FROTO,TOASO, K o ç H o l d i n g O t o m o t i v G r u b u B a şkanı Cenk Çimen, "Ford Otosan,Yeni Transit ve yeni mini hafif ticari arac ı için 2012, 2013 ve 2014 yıllar ında kuvvetli yat ırımlar gerçekle ştirecek. Tofa ş’t a d a 2 0 1 2 v e 2 0 1 3 döneminde ciddi yat ırımlar olacak" diye konu ştu. Her iki şirketin de ciddi kapasite artışlar ına gitti ğini hat ırlatan Çimen, “Ford Otosan’ın üretim kapasitesi 440 bin adede, Tofa ş’ın 400 bin adede ç ıkıyor. Böylece iki şirketin toplam kapasitesi yüzde 40 artışla 840 bine yükselecek dedi.
KOZAA,KOZAL,SPK Koza Alt ın ve Koza Metal'in mali tablolar ının yeniden kamuya aç ıklanmasına karar verdi.
ENKAI, Rusya Federasyonu'nda mukim dolayl ı iştiraki OOO ENKA TC şirketi perakende aktiflerinin sat ılması ile ilgili olarak OOO BILLA ve OOO BILLA
REALTY şirketleri ile bir çerçeve anla şması imzalamıştır.
RHEAG, Şirketin Rhea Dijital Yat ırım Anonim Şirketi ya da İstanbul Ticaret Sicili'nin uygun görece ği ba şka bir ad alt ında 350.000- TL sermaye ile Türkiye'de kurulacak olan A. Ş.'ye ortak olarak i ştirak etmesine ve bu şirketin sermayesinin % 99'unu taahhüt etmesine karar verilmi ştir.
BUCIM, Şirket Fabrikada olu şan at ık ısıdan elektrik enerjisi üretimi, elektrostatik filitrelerin torbal ı filitrelere dönü ştürülmesi, at ıktan türetilmi ş yakıt tesisinin gerektirdi ği ilaveler nedeniyle 25 mn dolarl ık 2 y ılı geri ödemesiz, 7 y ıl vadeli kredi sözle şmesi imzalanm ıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)