E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri---

Günün önemli şirket haberleri

Günün önemli şirket haberleri
02 Şubat 2012 - 09:10 borsagundem.com

İş Bankası, Türk Hava Yolları, Acıbadem başta olmak üzere günün önemli şirket haberleri

GARAN Garanti Bankası 2011 yılında 3.07 milyar TL kar açıkladı. Garanti Bankası'nın 2010 yılı net kârı 3 milyar 401 milyon lira olmuştu. Bu rakamlara göre bankanın karında yaklaşık yüzde 10'luk düşüş söz konusu. 
Bankanın 4. çeyrek karı ise 790.5 milyon lira olarak gerçekleşti
İŞ BANKASI, Banka kayıtlı sermaye tavanının 7 milyar TL'den 10 milyar TL'ye yükseltilmesine karar vermiştir.
THYAO,Şirketin son 3 günde iptal olan sefer sayısı 500'e ulaştı.
ACIBD,Almond Holding A.Ş. Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A. Ş. pay sahiplerine ilgili sermaye piyasas ı mevzuatı çerçevesinde ça ğrı yapılması amacıyla ilgili mercilere başvuruda bulunulmuştur.
GLRYH,Şirket tamamı nakit karşılığı olmak üzere sermayesini 9 mn TL'den 15 mn TL'ye yükseltilmesi kararından vazgeçmiştir.
KLMSN,Şirket 2011 yurt içi satışlarını bir önceki yıla göre % 47 artmış olduğunu, İnet satışlarının ise % 23 artış gösterdiğini açıklamıştır.
ALYAG: Üretim prosesi ile ilgili Rafine Dairesine kurulacak olan Nötralizasyon Seperatör Grubu"nun yatırımı ile ilgili 1.422.000.-EURO değerinde anlaşma sağladığını, yatırım ile kapasite artışı ile üretim ve enerji maliyetlerinde tasarruf sağlayacağını açıkladı.
ALYAG: Bağlı ortaklığı Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları San.ve Tic. A.Ş.'nin "Meltem Enerji Elektrik Üretim A.Ş." nin sermayesini temsil eden hisselerinden Adnan POLAT'a ait hisselerin %87 'sini satın alma işleminin tamamlandığını açıkladı.
ANELT: Azerbaycan Şubesi'nin kuruluş işlemlerinin tamamlandığını açıkladı.
BMEKS: Genel Müdürü Arif Bayraktar, hibrit büyüme sistemiyle kendine özgü franchise sistemi ve teknoport mağazaları sayesinde yılsonuna kadar mağaza sayısını 80'e çıkaracaklarını söyledi. (Sabah)
FMIZP: 1 TL nominal değerli beher paya net 0,491688 TL nakit temettünün 20 Şubat’ta dağıtılmasını konusunun Genel Kurul’a teklif edileceğini açıkladı.
GUBRF: Genel Müdürü Balta, fabrikalarında yaklaşık 100 milyon dolarlık teknoloji ve proses yenilemesi amaçlı büyük bir yatırım yapacaklarını, Kuzey Afrika'da fosfatlı gübre alanında kendilerine katma değer sağlayacak bir şirket satın alınması çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. (basın)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)