E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 24/11/2020---

Günün önemli şirket haberleri 24/11/2020

Günün önemli şirket haberleri 24/11/2020
24 Kasım 2020 - 09:20 borsagundem.com

Günün önemli şirket haberleri

Doğuş Otomotiv tüm markalarıyla 12'nci Salon'da! - Otomobil Haberleri

#DOAS Doğuş Otomotiv, Borsa İstanbul yönetimi, volatil seyreden DOAS hisselerinde tedbir uygulanmasına karar verdi. BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında Şirket paylarında 24/11/2020 tarihli işlemlerden  (seans başından) 08/12/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

Turkcell, Kamuoyuna Duyuru

#TCELL Turkcell, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Şirketin uzun vadeli ulusal kredi derecelendirme notunu "AA+(tur)"dan "AAA(tur)"a yükseltirken; görünümünü "Durağan" olarak korudu. Şirketin uzun vadeli yabancı para cinsinden kredi derecelendirme notu "BB-" ve görünümü "Negatif" olarak teyit edildi.

Kervansaray’da kayyum skandalı

 Emlak Konut GYO'da ikincil halka arz

#EKGYO Emlak Konut GYO, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı'nın talimatlarıyla Fikirtepe'nin örnek şehircilik başarısı olarak anılması için devletin elini taşın altına koyduğunu açıkladı. Bakanlık olarak, Fikirtepe’de TOKİ Başkanlığı ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine girdiklerini ifade etti.

Sinan Aygün’den rekor hisse satışı

 
#ASELS Aselsan'ın Türk Silahlı Kuvvetlerinin haberleşme ihtiyacını karşılamak amacıyla geliştirdiği Geniş Bant Dalga Şekli'ne ilişkin çalışmalar tamamlandı. Geniş Bant Dalga Şekli, kendi kendine kurulan ve iyileşen MANET (Mobile Ad-Hoc Network) yapı sunuyor. Aynı anda ses, video ve yüksek hızlı veri haberleşmesi yapabilen, otomatik röleleme yeteneğine sahip Geniş Bant Dalga Şekli, frekans atlamalı, uçtan uca kriptolu bir IP ağı olarak görev yapıyor. Geniş Bant Dalga Şekli, aynı anda ses ve veri çevrimlerinin birleştirilmesini mümkün kılarak taktik sahada ihtiyaç duyulan telsiz sayısı ile frekans bandı ihtiyacını ciddi oranda azaltıyor.

#BSOKE Batısöke Çimento, fabrikanın Döner Fırın-1 hattında yapılacak planlı revizyon çalışmaları nedeniyle, Döner Fırın-1 15.12.2020 tarihine kadar durdurulmuştur. Yeterli miktarda klinker stoğunun bulunması dolayısıyla, çimento üretim ve satışlarının bu duruştan etkilenmeyeceği duyurulmuştur.

#SASA Sasa Polyester, yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar ve 1.500.000 ton/yıl üretim kapasitesine sahip, Adana Sasa tesislerinde gerçekleştirilecek PTA Üretim Tesisi Yatırımı kapsamında; Şirket ile TECNICAS REUNIDAS arasında tesisin anahtar teslim olacak şekilde kurulması için mühendislik, satınalma ve montaj hizmetlerini kapsayan iyi niyet anlaşması imzalanmıştır. Yatırımın 2023 yılının ilk çeyreğinde devreye girmesi hedeflenmiştir.

#YKSLN Yükselen Çelik Yönetim Kurulu, 86.620.000 TL olan çıkarılmış sermaye tutarının %50 oranında bedelsiz sermaye artışı yaparak ödenmiş sermayesini 130.000.000 TL'ye çıkarma kararı almıştır.

#CRFSA Carrefoursa'nın gerçekleştireceği sermaye artırımında yeni pay alma hakları, 1 TL nominal değerli (100 adet) pay için 17 TL yeni pay alma hakkı kullanım fiyatı üzerinden 24.11.2020 - 08.12.2020 tarihleri arasında kullandırılacaktır.

Doğan Medya Grubu 890 milyon dolara satılıyor | TÜRKİYE | DW | 22.03.2018

#DOHOL Doğan Holding, doğrudan bağlı ortaklığı Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.(#CELHA) hisselerinde 23.11.2020 tarihinde, 19,75 - 20,34 TL fiyat aralığından (ağırlıklı ortalama fiyat 19,86 TL) 30.000 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir. Bu işlem ile birlikte Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş. sermayesindeki payı 23.11.2020 tarihi itibariyle %70,47 olmuştur.

Borsada pozitif açılış bekleniyor

 

Aşı piyasalardaki risk iştahını artırdı

 

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

 

Küresel piyasalar haber akışına paralel olumlu seyrediyor

 

Kent Gıda ve İş Girişim sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)