E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 24/09/2020---

Günün önemli şirket haberleri 24/09/2020

Günün önemli şirket haberleri 24/09/2020
24 Eylül 2020 - 09:15 borsagundem.com

Günün önemli şirket haberleri

AKMGY Akmerkez GMYO, VBTS kapsamında AKMGY payları 24/09/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 08/10/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecek. Hissede halihazırda uygulanmakta olan brüt takas uygulaması ise tek fiyat işlem yöntemi ile birlikte 08/10/2020 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecek.

SANFM Sanifoam Sünger, SANFM payları 24/09/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 08/10/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecek. Hissede halihazırda uygulanmakta olan brüt takas uygulaması ise tek fiyat işlem yöntemi ile birlikte 08/10/2020 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecek.

MARKA Marka Yatırım Holding paylarında 24/09/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 08/10/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

Sanayi devinin 9 aylık net karı 2 milyar TL'ye yaklaştı

PETKM Petkim, şüpheli transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı. Bu doğrultuda, şirket ile Petrokim Trading Ltd arasındaki para transferlerinin tamamen petrokimya ürünlerinin ticareti ile ilgili olduğu ve ilgili kanunlara uyum çerçevesinde yapıldığını açıkladı. Şirket ayrıca, uluslararası yaptırımlara tabi olan ülkeler veya kurumlar ile herhangi bir faaliyette bulunmadığını, Petrokim Trading Ltd.’nin SOCAR grubu portföyünden 2018 yılında ayrıldığını belirtti.

Tekfen Holding'de Bayrak Değişimi

TKFEN Tekfen Holding, 1 TL nominal değerli paya brüt 0,3842266 TL temettü ödemesi yapılacak.

CUSAN Çuhadaroğlu Metal, Bağlı Ortaklığı Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile "IUFM Ziraat Bankası Projesi Podyum Cepheleri" projesi kapsamında cephe işlerinin yapımına yönelik yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanmış olup iyi niyet mektubu şirkete ulaştı. Yazılı olarak sözleşme henüz imzalanmadığı için işin başlama tarihi ve bedeli tam olarak belirlenmedi.

ENKAI Enka İnşaat kendi payları ile ilgili olarak 6,84-6,85 TL fiyat aralığından 39 bin adet nominal değerli pay geri alımı gerçekleştirmiştir.

7 bölgeye ayrı çözüm sundu hem Hektaş'a hem çiftçiye yaradı

HEKTS Hektaş, JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. tarafından yapılan derecelendirme çalışmaları sonucunda; şirketin uzun ve kısa vadeli ulusal notları sırasıyla 'AA (Trk)' ve 'A-1+ (Trk)' olarak, notlara ilişkin görünümleri ise 'Stabil' olarak teyit edilmiştir. Şirketin uluslararası notları ise ülke notu ile sınırlandırılmıştır.

SAYAS Say Reklamcılık'ın Çin Halk Cumhuriyeti'nin en büyük rüzgar kulesi üreticisi olan Titan Wind Energy tarafından imalatçı olarak onaylandığı ve 12 rüzgar türbin kulesinin iç aksamlarına ilişkin olarak 1,4mn euro tutarında bir teklifinin kabul edildiği daha önce kamuoyu ile paylaşılmıştı. Titan Wind Energy tarafından 18 kuleye denk gelen 2,2mn euro tutarındaki ek teklif de kabul edildiği açıklanmıştır. Böylelikle kabul edilen tekliflerin toplam tutarı 3,6mn euroya çıkmıştır.

TSKB'nin, ilk dokuz ayda net dönem karı 530,3 milyon TL - Sondakika Ekonomi  Haberleri

TSGYO TSKB GYO, korona virüs salgını kapsamında şirket portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracıların desteklenmesini teminen Eylül - Aralık 2020 dönemini kapsayacak şekilde; ziyaretçi sayıları ve kiracıların performansları dikkate alınmak suretiyle asgari kira bedeli indirimi yapılıp yapılmaması ve yapılabilecek indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılınmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)