E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 20/05/2020---

Günün önemli şirket haberleri 20/05/2020

Günün önemli şirket haberleri 20/05/2020
20 Mayıs 2020 - 09:15 borsagundem.com

Günün önemli şirket haberleri

Banvit Vector Logo - Brandsvectorlogo.com

BANVT Banvit, Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde 07.05.2020 tarihinde yayımlanan duyuru uyarınca, Rekabet Kurulu'nun 07.05.2020 tarihli toplantısında aldığı karara göre Şirketin de bulunduğu 29 teşebbüs hakkında 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ihlal edilip edilmediğinin belirlenmesi amacıyla soruşturma başlatılmıştır. Süreçle ilgili gelişmelerin paylaşılacağı açıklanmıştır.

Akbank, ekonomiye destek için aldığı önlemleri açıkladı | Fintechtime

AKBNK Akbank tarafından, yurt içinde 30 milyar Türk Lirası'na kadar farklı vadelerde TL cinsinden ve vadesinin 5 yılı aşmayacak şekilde finansman bonosu ve/veya tahvil ihraç edilmesine karar verildiği duyurulmuştur. Bu kapsamda da BDDK, SPK ve diğer merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılması ve diğer işlemlerin yürütülmesi için Genel Müdürlük'e yetki verilmesine karar verilmiştir.

Duyurular: Uçuşlar ve Havalimanları ile İlgili Haberler | Pegasus

PGSUS Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane, Pegasus Hava Yolları'nın uçuşlara yeniden başlamaya hazır olduğunu belirterek, salgınla ilgili tablonun iyileşmeye devam etmesi ve yetkili bakanlıkların uygun görmesi halinde mayıs sonu ile haziran başında uçuşlara iç hatlarla başlamayı planladıklarını bildirdi.

Vakıflar Bankası'nın yüzde 58.5 hissesi Hazine ve Maliye Bakanlığı ...

VAKBN Vakıfbank, Katar Finans Merkezi Düzenleyici Otoritesi (QFCRA) Banka'nın bankacılık faaliyetlerini yürütmek üzere lisans başvurusunu onaylamıştır.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 Milyon TL Destek

DGYO Doğuş GYO, Gebze Center AVM'nin, yasal düzenleme ile kapalı olan iş kolları hariç, 1 Haziran 2020 tarihinde hizmet vermeye başlamasına, Gebze Center AVM'de 2020 yılı Haziran ayında mağazaların yeniden açılışına destek olmak adına asgari kira bedelleri üzerinden %60 oranında kira indirimi uygulanmasına, temmuz ayında ise kiracıların normalleşme sürecine destek olmak adına asgari kira bedelleri üzerinden %40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verilmiştir.

Global Yatırım Holding 300 MW'lık güneş yatırımı yapacak : Yeşil ...

GYHOL Global Yatırım Holding dolaylı iştiraki Nassau Cruise Port'un (NCP) kalan yatırımlarını tamamlamak için 2021 ortalarında Bahamas Investment Fund (BIF) aracılığı ile sermaye artırımına ve ilave borçlanmaya gitmeyi planlanladığını duyurdu. Açıklamaya göre NCP, Global Yatırm Holding'in dolaylı bağlı ortaklığı Global Ports Holding'in (GPH) iştiraki konumunda bulunuyor.

İhlas Yayın Holding ve Karsan sorusu foto haberleri 1 ...

IHYA İhlas Yayın Holding, 03.03.2020 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile Holding'in grup şirketlerinden İhlas Haber Ajansı A.Ş'nin halka açılma kararı almış olduğu ve bu konuda ön hazırlıkların yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verildiği bildirilmişti. Bu kapsamda Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile bağlı ortaklığı 18.05.2020 tarihinde "Hakja Arz Sözleşmesi" imzalamıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)