E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 07/09/2020---

Günün önemli şirket haberleri 07/09/2020

Günün önemli şirket haberleri 07/09/2020
07 Eylül 2020 - 09:10 borsagundem.com

Günün önemli şirket haberleri

Türk Hava Yolları Simülatör Uçuş Öğretmeni İlanı (Temmuz 2019) - Pilot  Kariyer

THYAO Türk Hava Yolları, ortaklığın mevcut Bilgi Hisse Verileri Teknolojileri uygulamalarının gelir getiren bir iş kolu olarak konumlandırılması ve var olan Bilgi Teknolojileri insan kaynağının daha etkin değerlendirilerek Türk Havacılık ekosistemine daha fazla katkı sunulması amacıyla %100 Türk Hava Yolları iştiraki olan yeni bir teknoloji şirketinin kurulmasına karar verildiğini açıkladı.

KOZAL Koza Altın, Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Maden kanunu kapsamında, IV. grup madenlerden alınan devlet hakkı bedeli, altın ve gümüş madenleri için %25 artırımlı olarak uygulanacak. 

Alcatel-Lucent ve Korea Telecom'dan 5G iş birliği • BT Günlüğü

ALCTL Alcatel Lucent, Türk Telekomünikasyon A.Ş. ile 2016 yılında imzalanmış olan Sistem, Donanım, Yazılım, Bakım ve Destek Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi kapsamında toplamda 20.607.595,70 dolar tutarında şebeke ürünlerine ilişkin satış, bakım ve destek hizmetlerini içeren yeni iş emri imzalandığını açıkladı.

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir? Direk Operatöre  Bağlanma Ve İletişim No - Son Dakika Haberler

GARAN Garanti Bankası tarafından, toplamda 5 milyar Türk Lirası tutara kadar, halka arz edilmeksizin, yurt içinde, TL cinsinden, nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile satılmak üzere, ipotek teminatlı menkul kıymet ("İTMK") ihracı kararı alınmıştır. Ayrıca, Türk Lirası cinsinden, 7 milyar TL tutara kadar, Katkı Sermaye hesaplamasına dahil edilecek, yurt içinde, TL cinsinden farklı tutar, vade ve faizlerde, tertipler halinde nitelikli yatırımcıya satış yöntemiyle sermaye benzeri (katkı sermaye) borçlanma aracı ihraç edilmesi kararı alınmıştır. Banka, söz konusu ihraçlar kapsamında BDDK, SPK ve diğer ilgili merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılması ve tamamlanması hususlarında Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verildiğini duyurmuştur.

Akiş GYO'dan Üsküdar'da Satılık Arsa - Emlak Project

AKSGY Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerindeki kiracılara, Eylül ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verilmiştir.

ANELE Anel Elektrik, proje ana yüklenicisi IMAR Trading & Contracting WLL sirketine, Fit-out Works at Lusail Katara (Cresent) Hotel projesi elektrik, mekanik ve tesisat işlerinin yapılmasına yönelik olarak Katar Devletinde şirketin mukim bağlı ortaklığı ANEL MEP Maintenance and Operations LLC tarafından verilen 101mn Katar Riyali (yaklaşık 27,2mn ABD Doları) tutarındaki teklifi IMAR Trading & Contracting WLL tarafından uygun bulunmuş ve projenin şirketçe yürütülmesine ilişkin yetkilendirme bildirim mektubu (Notice of Award) taraflarca imzalanmıştır. Yeni projenin 16(onaltı) ayda tamamlanması planlanmaktadır. IMAR Trading & Contracting WLL ile sözleşme görüşmelerine başlanmıştır.

Kiler GYO Kâr Dağıtımı Yapmayacak

KLGYO Kiler GYO, 124mn TL olan çıkarılmış sermayenin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 496mn TL nakit (bedelli) olarak %400 oranında artırılarak 620mn TL'ye çıkarılmasına karar vermiştir.

ULUUN Ulusoy Un, Samsun Gıda Organize Sanayi Bölgesinde yapılmakta olan 1800 ton/gün buğday işleme kapasiteli un fabrikasının 600 ton/gün kapasiteli ikinci bölümünün tamamlandığı ve üretime başlandığı duyurulmuştur. Mevcut durumda şirketin 1500 ton/gün olan kapasitesi 2100 ton/güne yükselmiştir.

NTHOL Net Holding, Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinde bulunan ve grup şirketleri tarafından işletilen Merit Grand Mosta Hotel & Casino faaliyete geçmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)