E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 03/07/2020---

Günün önemli şirket haberleri 03/07/2020

Günün önemli şirket haberleri 03/07/2020
03 Temmuz 2020 - 09:05 borsagundem.com

Günün önemli şirket haberleri

KRDMA Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, KRDMA hissesinde gerçekleşen işlemler nedeniyle, KRDMA payında 03/07/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut açığa satış yasağına ilave olarak kredili işlem yasağı ve brüt takas önleyici tedbirleri uygulanacak.

İş GYO logosunu değiştirdi!

ISGYO İş GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 115 ada, 5 no.lu parsel üzerinde kayıtlı 15.313,76 m2 alana sahip arsadaki yaklaşık %67,2 oranındaki mülkiyet payının satın alınmasına ilişkin tapu işlemleri tamamlanmış ve taşınmazın mülkiyeti Şirkete geçmiştir.

Yeni Türk Telekom Logosu ve Düşündürdükleri - Hasan Yalçın

TTKOM Türk Telekomünikasyon, brüt 0,1719000 TL (Net 0,1461150 TL) kar payı ödemesi teklifini Şirket 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda onaya sunulmasına karar vermiştir. Teklif edilen nakit kar payı hak kullanım tarihi 28.07.2020'dir. Dünkü kapanışa göre temettü verimliliği %2,1'dir. Ayrıca, şirketin 25 Temmuz'da gerçekleştirilecek Genel Kurul'unda şirket tarafından gerçekleştirilebilecek pay geri alım işlemleri için Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesi de Kurul onayına sunulacak.

THY bilet ücretlerini iade edecek - Kilim Gazetesi

THYAO Türk Hava Yolları, ABD'de son günlerde vaka artışının yükselme trendini devamlı şekilde devam ettirmesi sonucunda Türk Hava Yolları'nın Miami ve Los Angeles uçuşlarını 8 Temmuz'a kadar iptal ettiğini belirtti. 

TSKB Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik

TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın Asya Altyapı Yatırım Bankası'ndan (AAYB) T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın geri ödeme garantisi altında temin etmeyi planladığı 200mn USD tutarındaki "Covid-19'un Ekonomiye Olumsuz Etkilerini Azaltmaya Yönelik AAYB Kredisi"  Asya Altyapı Yatırım Bankası Yönetim Kurulunca onaylanmıştır.

AVOD A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda bağlı ortaklığı bünyesinde bulunan maden ruhsatları ile ilgili açıklama yapmıştır. Buna göre Çorum ili Boğazkale ilçesinde bulunan maden ruhsatı ile alakalı çalışmalar devam etmektedir. Gerek izin işlemleri gerek raporlama işlemleri ile ilgili gelişmeler yatırımcıların bilgisine sunulacaktır. Muğla ili Köyceğiz ilçesindeki maden ruhsatında stokta bulunan Krom cevherinden satış başlamıştır.

Safkar Ege | RayHaber | RaillyNews

SAFKR Safkar Ege Soğutmacılık, yurt dışına ihraç edilecek Midibüslerin iklimlendirilmesi ile ilgili 2mn TL tutarında yeni sipariş bağlantısı yapmıştır. Teslimatlar 2020 yılında tamamlanacaktır.

Akiş GYO'dan Üsküdar'da Satılık Arsa - Emlak Project

AKSGY Akiş Gayrimenkul tarafından Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerindeki kiracılarına , Temmuz ayı kira ödemelerine yönelik olarak sadece bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verilmiştir.

EBSO'dan Katmerciler'e başarı ödülü

KATMR Katmerciler, Aselsan ile 621 bin USD ve 2,8 mn TL tutarında orta sınıf 2. Seviye insansız kara aracı (O-İKA 2) seri üretim sözleşmesi imzalandığını, sözleşme konusu teslimatlara 2021 yılında başlanacağını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)