E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüney Kıbrıs'tan sondaj personelini tutuklama tehdidi---

Güney Kıbrıs'tan sondaj personelini tutuklama tehdidi

Güney Kıbrıs'tan sondaj personelini tutuklama tehdidi
06 Mayıs 2019 - 15:28 borsagundem.com

Sondaj çalışmalarının başlaması üzerine Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Fatih gemisinde görev alan personeli 'uluslararası tutuklama emri' çıkarmakla tehdit etti.

Doğu Akdeniz'de Fatih sondaj gemisinin sondaj çalışmalarına başlamasının ardından Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı unsurları, sondaj çalışmaları yapıldığı bölgede görev yapmaya başladı. Bölgede sismik araştırmalarını sürdüren 'Barbaros Hayreddin Paşa' da, Fatih gemisi de koruma içerisinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Sondaj çalışmalarının başlaması üzerine Rum yönetimi de, Fatih gemisinde görev alan personeli 'uluslararası tutuklama emri' çıkarmakla tehdit etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bilader06 Mayıs 2019 23:33

    gimiyede o gazla Fatih adini verdik. simdi, Fatih giderse ne olur. Fatih gibi bir tarihi karizmayi cizdirirsek halimiz ne olur. Cekin o gemiyi geri diye soylemiyorum, madem surduk ileri, ozaman govdesinde cizik bile olmadan gorevini yapmasini saglamamiz gerekli. koy yanina iki firkateyn geleni indir, inceldigi yerden kopsun. Fatih giderse bizde gideriz. Beka budur.

  • Dd06 Mayıs 2019 22:28

    Rum yapınca bütün.  Biz yapınca yarım mı oluyor? . 

  • Kerim06 Mayıs 2019 20:38

    Bir isi yarim yaparsan basina boyle bela olur