E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGüneş'ten EURO 2020 yorumu: Sonunda çocuk oldu---

Güneş'ten EURO 2020 yorumu: Sonunda çocuk oldu

Güneş'ten EURO 2020 yorumu: Sonunda çocuk oldu
15 Kasım 2019 - 10:44 borsagundem.com

İzlanda maçı sonrası açıklamalarda bulunan Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş," Marttan bugüne kadar 9 ay oldu. 9 doğurduk ama sonunda çocuk oldu'' ifadelerini kullandı.

Euro 2020 Elemeleri H Grubu'nda mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, grupta oynadığı 9. maçta İzlanda ile 0-0 berabere kalarak 2020 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etmeye hak kazandı.  İzlanda maçının ardından basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Şenol Güneş soruları yanıtladı.

Sözcü Skor'un haberine göre, basın toplantı odasına alkışlarla giren Güneş, “En güzel günler hepimizin olsun, ülkemizin olsun. Kazanmak güzel, paylaşmak daha güzel. Mart ayında başladık bu yarışa. Oyunculara da söyledim. Marttan bugüne kadar 9 ay oldu. 9 doğurduk ama sonunda çocuk oldu, Avrupa Şampiyonası'na katılacağız. Mutluyuz. Daha önce de Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası gördük. Bunu sağlayan çocuklara teşekkür ediyorum. Önceki yönetim de şimdiki yönetim de çok çalıştı. Katılım hakkından sonra Avrupa Şampiyonası'nda iyi sonuçlar almak istiyoruz. Ama yarından itibaren bu çocuğu büyütmek lazım, dış olumsuzluklardan korumak gerekiyor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah15 Kasım 2019 21:11

    Şenol hocam Yusuf Yazıcı niye forvet oynamıyor?bence çok iyi forvet oynar orta sahada oynadığından daha verimli olur bence hep dikine oynuyor ve hızlı depara kalkıyor topla beraber son vuruşları iyi olur zamanla zaten iyi olmasa üst düzey olamazdı.bide finallerdeki rakipler daha açık futbol oynar izlanda gibi kazma savunma yapan takımlar olmaz finallerde Yusuf Yazıcıyı finallerde forvette düşün hocam fransızlar saf değil ciddi bonservis parası ödediler trabzon kulübüne diyeyim.

  • Nazmi15 Kasım 2019 11:35

    Tebrikler milli takıma. Tebrikler Şenol Güneşe. Çok iyi bir kadro seçimi yaptı, başarılı oldu.

  • doğru15 Kasım 2019 11:10

    futbol piyasasındaki nadir dürüst ve çalışkan insanlardan birisi şenol güneş...

  • Emekco15 Kasım 2019 11:03

    Iyiki terim kebapçı ile kavga edip kovulmuş. Yoksa gidemezdik

  • Emrah15 Kasım 2019 21:22

    Onu bilemezsin ayrıca 2016 yılında finallere Fatih hocayla gitmişti A milli takım.kavgası 2016 yılında olmuştu. hata mırcea lucescuyla anlaşmaları oldu.Şenol hocadan sonra A milli takım hocası Sergen Yalçın hoca olmalıdır benim favorimdir.çok beğeniyorum oynattığı futbolu.