E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGünay'dan ve Şükür'den tahliye tepkisi---

Günay'dan ve Şükür'den tahliye tepkisi

Günay'dan ve Şükür'den tahliye tepkisi
14 Şubat 2014 - 12:39 borsagundem.com

Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da olduğu 8 kişinin tahliyesinin ardından, AK Parti'den istifa eden vekiller tepki gösterdi

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında aralarında Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da olduğu 8 kişinin tahliyesinin ardından, AK Parti'den istifa eden vekiller Hakan Şükür ve Ertuğrul Günay Twitter hesaplarından açıklamada bulundu.
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanan Halkbank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın da aralarında bulunduğu 8 kişinin tahliyesi, sosyal paylaşım sitelerinde de yankı buldu. AK Parti'den istifa eden vekiller Hakan Şükür ve Ertuğrul Günay tahliyelere Twitter hesaplarından tepki gösterirken, sanat ve siyaset camiasından birçok ünlü isim de görüşlerini Twitter'dan paylaşma yoluna gitti.

TAHLİYEYİ BÖYLE ELEŞTİRDİLER

Ak Parti'den istifa eden eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Twitter'da evinde ayakkabı kutuları içinde 4,5 milyon dolar çıkan Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın tahliyesini eleştirdi. Günay, Twitter'da şunları yazdı: Evinde 4.5 trilyon bulunan Bankacı çıktı; ötekileri çıkaracak yasalar yolda! Muhalefet, hala garantili yerlerin adaylık kavgasıyla meşgul.. 

İşte tahliyelerin ardından ünlü isimlerin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar

Ertuğrul Günay @ErtugrulGunay 
Evinde 4.5 trilyon bulunan Bankacı çıktı; ötekileri çıkaracak yasalar yolda! Muhalefet, hala garantili yerlerin adaylık kavgasıyla meşgul.. 

Hakan Şükür ‏@hakansukur 
Kutuların peşine takılıp gidenler, önce kendi kapılarının önünü temizlesin. 

Şamil Tayyar @samiltayyar27 
Süleyman Arslan'ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine milletin cebinden 120 milyar dolar çalan darbeciler tepki gösteriyor, şaka gibi... 

Can Dündar @candundaradasi 
Halkbank Genel Müdürü tahliye oldu. Şaşırdık mı? Hayır. Öbürleri de bırakılır mı? Kesin. Bu dosya kapanır mı? Asla... 

Leman Sam @lsdomicim Arkasından Halk Bankası kutucu müdür tahliye edildi varan üç, arkası nasıl gelecek bakalım. 

Tufan Türenç @tturenc İçerde kala kala Rıza Sarraf, Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan kaldı. Yakındır onlar da çıkarlar. Sonra sen sağ ben selamet. 

Serkan Altuniğne @serkanaltunigne 
4,5 milyon dolar karşılığı sadece 1,5 ay hapismiş... Hmmm güzeeelll bunu öğrendiğim iyi oldu... 

orhan kemal cengiz @orkece 
Bu saatten sonra yolsuzluk soruşturmasında ne tahliyeler ne başka bir şey sürpriz olur; tek sürpriz soruşturmada ilerleme olması olur.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • asım14 Şubat 2014 14:01

    bedava penaltıya alışmış. ülke için ne yaptın.

  • hakan14 Şubat 2014 13:47

    şükür efen dı sen kim den talimat alarak bunları dıyon mertçe çik söyle ozaman eyvallah öyle böş sallama adamsan millet vekilliğinden de istifa et oraya senı kim getırdı sadece partiden istifa etmek dürüstlükse hadı bakayım yıyorsa vekillikten istıfa ettt

  • trrn14 Şubat 2014 13:19

    darbeciler tahliye olunca ağzınız kulaklarınıza varıyordu o zman vereydiniz o tepkilerinizde biraz inandırcı olsanız ülkenin aydın dürüst entel demokrat !!!!! insanları

  • trn14 Şubat 2014 13:14

    onların tepki göstermesi halk tepki göstemiyor siz ona bakın