E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGünal'dan memleketine iddialı yatırım---

Günal'dan memleketine iddialı yatırım

Günal'dan memleketine iddialı yatırım
27 Eylül 2013 - 17:01 borsagundem.com

Turizm, otelcilik, havacılık, kargo, hava taşımacılığı medya, enerji ve inşaat gibi sektörlerde faaliyet gösteren MNG'den dev konut ve AVM projesi...

Turizm, otelcilik, havacılık, ulusal kargo taşımacılığı, hava taşımacılığı medya, enerji ve inşaat gibi birçok sektörde faaliyet gösteren MNG Holding, Erzurum’un en büyük konut ve AVM projesini hayata geçiriyor.
MNG, İstanbul Halkalı’da inşasına devam ettiği MNG Blue Boutique projesinin ardından Erzurum’un en büyük projesini MNG Residence markasıyla lanse etti. 26 Eylül Perşembe günü satış ofisinde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan MNG Residence'ın yüklenici firması ise Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Dubai, Cezayir, Libya, Oman, Suudi Arabistan, Katar ve Bulgaristan’da inşaat projeleri gerçekleştiren MAPA İnşaat...
BÖLGEDEKİ YATIRIMLARINA DEVAM EDECEK
Doğu Anadolu bölgesinde yatırım yapmaktan her zaman keyif duyduğunu belirten MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, “Erzurum’da inşasına başladığımız MNG Residence ve MNG Mall projelerimizle şehre yatırım yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. MNG Residence, geniş sosyal yaşam alanlarına sahip nitelikli bir konut projesi olarak şehrin ilk örneği olacak. Bu bölgede her zaman yatırım yapmaya sıcak baktık. Bundan sonra da bölgedeki yatırımlarımız devam edecektir” dedi.
158 METREKARELİK 3+1 DAİRELER 320 BİN TL
MNG Residence, 3 blokta 3+1 ve 4+1 daire tipinde, 460 konuttan oluşuyor. Dairelerin 158 ile 210 metrekare arasında değiştiği MNG Residence’ta 3+1 dairelerin fiyatları 320.000 TL’den başlıyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 aya kadar %0,89, 120 aya kadar ise %0,90 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. 68.000 metrekarelik arsa alanında gerçekleşecek projenin 21.300 metrekaresi yeşil alana ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)