E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıGün içinde dalgalı seyrin devamı bekleniyor---

Gün içinde dalgalı seyrin devamı bekleniyor

Gün içinde dalgalı seyrin devamı bekleniyor
22 Şubat 2021 - 09:20 borsagundem.com

Şeker Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende endeksin güne hafif pozitif eğilimle başlaması bekleniyor

Güne yükselişle başlangıç yapan BIST-100 endeksi günü %0,90 yükselişle 1.560,34’den kapattı. Endeks gün içinde 1.553 üzerinde tutundukça aşağı kırdığı yükseliş kanal çizgisinin 1.578’lere kadar yükseliş gerçekleştirebilir. Endeks bu seviye üzerinde kapanış yapabilirse 1.620 seviyeleri ilk hedef olmak üzere yeni zirve seviyelere test ederek yükselişini güçlendirmesi beklenir.

Endeks gün içinde 1.578 altında kaldıkça yükselişlerin kar satışı fırsatı olarak kullanılması ve 1.553 altında 1.540 ilk hedef olmak üzere kar satışlarının oluşması beklenmektedir. Bu seviye altındaki kapanışlarda endeksin 1.496-1.500 aralığını hedefleyerek düşünü güçlendirmesi beklenir.

Gün içinde 1.575 ve üzerine düşük hacimli yükselişlerin satış fırsatı, 1.540’lara gerilemenin ise trade amaçlı alım fırsatı olarak değerlendirilmesi beklenmektedir. Kısa vadeli göstergelerdeki güçlenme gün içinde geri çekilmeler olsa da yükseliş denemelerinin devam edeceğine işaret ediyor.

Endeksin güne pozitif hafif pozitif eğilimle başlaması beklenirken, gün içinde dalgalı seyrin devam etmesi beklenmektedir.

Metro Petrol ve Vestel sorusu

 

Günün önemli şirket haberleri 22/02/2021

 

Piyasalarda risk iştahı yüksek

 

Sermaye ve hisse başına kârda öne çıkan şirketler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)