E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGümüşsuyu Halı, Boydak Holding bünyesine katıldı---

Gümüşsuyu Halı, Boydak Holding bünyesine katıldı

Gümüşsuyu Halı, Boydak Holding bünyesine katıldı
18 Eylül 2019 - 14:56 borsagundem.com

Türkiye’nin en bilinen halı markalarından Gümüşsuyu Halı “TMSF’nin basiretli tüccar” mantığıyla hareket ederek Boydak Holding bünyesine kattı.

Düzenlenen Basın Toplantısına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, Boydak Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güler, Yönetim Kurulu üyesi Güçlü Şirin ve Genel Müdürü Dr. Gökmen Kara çok sayıda bayi, basın mensubu katıldı. Yeni ürünlerinin de tanıtımı yapılan Gümüşsuyu Halı, gelecek dönemde halı sektörünün güçlü aktörlerinden olacak.

Toplantıda konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Holdingimize böylesine bir markayı kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz, Gümüşsuyu Halı’yı markaları arasına katmanın kendisinde ‘eski bir dosta kavuşmuşluk hissi uyandırdığını ifade etti. Gülal, “Siyah beyaz televizyon dönemindeki ‘Hangi halı değil, hangi Gümüşsuyu’ sloganını biz beynimize yerleştirmiştik. Bu anlamda doğru bir tercih olduğunu da bu süreçte görmüş olduk. İnşallah bu markanın Boydak ailesine,
Holdingimize farklı bir hava getireceğine inancım sonsuz.”

Boydak Holding’in 2009 yılından bu yana halı ürettiğini ifade eden Gülal, “Gelinen aşamada Gümüşsuyu Halıyı da Holdingimize kazandırdık. Gümüşsuyu Halı’ya da dördüncü markamız diyebiliriz. Bu yapıyla, marka kalitesiyle Holdingimiz bugün itibariyle dünden daha kuvvetlidir” dedi.
Gümüşsuyu Halı Genel Müdürü Dr. Gökmen Kara ‘Türkiye’nin ilk makine halısı Gümüşsuyu, Boydak Holding’in güçlü teknolojik ve üretim alt yapısıyla uzman ellerde yeniden doğuyor. Hali hazırda asırlık marka olma yolunda, halı sektöründeki ilk aday olan Gümüşsuyu’nu 100. yılında hak ettiği seviyeye ulaştırmak hedeflerimiz arasında. Ayrıca, global bir marka olma yolunda da tüm çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Gümüşsuyu olarak katıldığımız Çin’deki uluslararası halı fuarı bir başlangıç olmak üzere, 2020 yılında Almanya, İtalya, Çin başta olmak üzere birçok farklı ülkede gerçekleştirilecek sektör fuarlarına katılarak marka bilinirliğimizi artırmak ve dünyada daha çok noktaya ulaşmayı hedefliyoruz’ dedi.

DÜNYA’DA BİR İLK: THERAPİST HALI

Gümüşsuyu Halı Dünya’da bir ilki de gerçekleştiriyor. Gümüşsuyu Ar-Ge ekipleri ve Almanya’daki uzmanlar tarafından geliştirilen stresi yok ederek, toprağa basmış hissi vererek insan vücudundaki elektriği alan halı üretimine başlandı. Gümüşsuyu Therapist Halı doğal mineral bazlı olması dolayısıyla refleksolojik etkiye sahip.

Therapist Halı, refleks noktalarına etki ederek, sinir sistemini dengelemeye, ayaklarda ağrı ve stresi azaltmaya yardımcı oluyor.

Almanya’daki medikal ve tekstil enstitülerinde vücudun fiziksel dengesini arttırdığı, ayak terapisi görevi gördüğü ve anti-stress özelliği olduğu test edilmiş ve onaylanmış. Therapist Halı’nın ilk denemesini TMSF Başkanı Muhiddin Gülal yaptı. Toplantıda yeni reklam filmi de gösterildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)