E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGülşen'e bir tepki de Bakan Nebati'den---

Gülşen'e bir tepki de Bakan Nebati'den

Gülşen'e bir tepki de Bakan Nebati'den
25 Ağustos 2022 - 22:50 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselilere yönelik sözlerine tepki gösterdi

Bakan Nebati'den, şarkıcı Gülşen'in imam hatip liselilere yönelik sözlerine tepki geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, imam hatip liselerinin, milli ve manevi değerlerle donanmış, ahlaki olgunluk sahibi nesiller yetiştiren güzide kurumlardan olduğunu belirterek,"İmam hatip liselerimizde okuyan gençlerimizi hedef alan bu çarpık dili ve arkasındaki çarpık zihniyeti şiddetle kınıyorum, asla kabul edilemez buluyorum. Sanatçılarımız, bizi sanatsal yönden olduğu kadar ahlaki bakımdan da yükseltmeyi hedeflemelidir. Unutulmamalıdır ki 'Güzel, gerçeğin peşinden koşmayanlardan kendini gizler." ifadesini kullandı.

Gülşen tutuklandı

 

Gülşen'den ilk açıklama geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu26 Ağustos 2022 00:00

    İmam hatip haricinde okuyan bütün gençlere edilmedik hakaret kalmadı, ne ahlaksızlığını, ne namussuzluğunu bıraktı sizin müptezel troller hiç sesinizi çıkarmadınız, ama size bir laf gelince hemen mağdur edebiyatı. Sizin adalet kelimesini bırak parti adına koymayı, ağzınıza bile almamanız lazım.

  • Mucise Reis ;)25 Ağustos 2022 23:15

    Yaşanan öğrenci yurtlarındakı olaylara bu kadar tepki göstermediniz bakanım.... kılıçdaroğlu için "yakın  yakın yakın .. "diyenlere bu tepki göremedik. Camiler de içki içiliyor, zincirliler bacılara... diyenler için tepkide göremedık bakanım. Ekonominin önüne geçen b u olaylar, gündem yapılmaya çalışılıyorsa vah halimize vah diyorum.  Hatta hdp liler pkk lıdır imaları yapanlar, kandilden bunlar emir alıyor diyenlerede bir tepki görmedik mesela... Adamına göre muamele ve tepkimi var ?  Gülçen bunlardaın birini dese yine aynı sonuçla karşılaşacağı kesin :D