E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGüler Sabancı: Derin üzüntü yaşıyoruz---

Güler Sabancı: Derin üzüntü yaşıyoruz

Güler Sabancı: Derin üzüntü yaşıyoruz
22 Temmuz 2021 - 17:04 borsagundem.com

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, holdingin kurucularından Şevket Sabancı'nın vefatının derin üzüntü yarattığını ifade etti.

Güler Sabancı, 85 yaşında vefat eden Şevket Sabancı'nın ölüm haberi üzerine bir yazılı açıklama yaparak şunları söyledi:

"Sabancı Ailesi’nin kıymetli büyüklerinden, Holdingimizin kurucu kardeşlerinden, değerli amcam Şevket Sabancı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Kendisini her zaman Türk sanayisine kazandırdıklarıyla, kültür ve eğitim alanındaki önemli çalışmalarıyla hatırlayacağız.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Mekânı cennet olsun."

Şevket Sabancı vefat etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • holding çalışanı yurttaş23 Temmuz 2021 13:26

    millet ittifakına derinden ve sessiz destek veren sabancı holding ve ailesinin derin üzüntüsünü paylaşıyor ve taziyelerimi arz ediyorum.merhum şevket amcayı ışıklar içinde uyusun derken kederli ailesinin acısını paylaşıyoruz.

  • tv23 Temmuz 2021 11:51

    allah rahmed edsin kendisini tanimam ama büyük sanayici oldugu soyleniyor onca insana ekmek vermiş üreten insanı severim ailesine bassaglıgı dilerim keşke hayattayken bir bardak çayını içebilseydim

  • Carrfursa hissedarı 22 Temmuz 2021 23:17

    Öncelikle başınız sağ olsun ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Vefat eden insan yanında hiçbir şey götürmüyor. Ben carrfursa ky yatırımcısı olarak yazıyorum hissenize sahip çıkın kimsenin hakkını yemeyin sizlere güvendik SABANCI soyadına güvendik ky gerçekten çok zor durumda

  • izzet BAŞ22 Temmuz 2021 18:32

      Bİz DE Serra SABANCI, SUZAN SABANCI sürekli mal satıp Küçük yatırımcının paralarını toplamasıyla hatırlayacağız...... HAYIRLI TIRAŞLAR.....