E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGülen'in yeğeni 100'e yakın ismi tek tek açıkladı---

Gülen'in yeğeni 100'e yakın ismi tek tek açıkladı

Gülen'in yeğeni 100'e yakın ismi tek tek açıkladı
16 Haziran 2018 - 08:28 borsagundem.com

Gülen’in yeğeni Fatma Nur Gülen, İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen operasyonla örgüt evinde yakalandı. İkinci kez ifade vermek isteyen ve itiraflarıyla etkin pişmanlıktan yararlanan Gülen, örgütteki 100’e yakın ismi tek tek açıkladı

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Fatma Nur Gülen, İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen operasyonla örgüt evinde yakalandı. Örgütün hijyen evlerinden sorumlu olduğu tespit edilen Gülen, tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre ikinci kez ifade vermek isteyen ve itiraflarıyla etkin pişmanlıktan yararlanan Gülen, örgütteki 100’e yakın ismi tek tek açıkladı. Örgüt için ev ablalığı yaptığı dönemde kaldıkları evlere para aktaran, örgüt üyesi genç kızlar, diğer ablalar, mütevelli heyetlerdeki kişiler, okul yapılanması ve mahrem abiler hakkında bilgiler verdi. Yeğen Gülen, elebaşı Gülen’in tüm ailesini de grafik çizerek polise anlattı.

‘SOYADINI İSTEMİYORUM’

Fatma Nur Gülen, itiraflarında şunları söyledi: “Ben Fethullah Gülen’in öz yeğeniyim. Abilerim Şamil ve Yasir Gülen çalıştıkları kurumlardan ihraç edildi. En büyük abim Tavus Bin Keysan Gülen’in ismini amcam Fethullah Gülen koymuş. Darbeden önceki zamanda annem ve babamla soy ismimizden dolayı tartıştık ve artık Gülen soyadını taşımak istemediğimi söyledim ve o günden bu yana halen ailemle görüşmüyorum. 2005 yılında Fatih Üniversitesi’nde okurken bu yapıyı tanımaya başladım. Kaldığım evde Nergis İnkaya bana ‘Bundan sonra bu evin ev ablası sensin’ dedi. İstemedim ancak ısrar edince kabul ettim. Bu yapının içinde yer almak istemiyordum, ancak Gülen’in yeğeni olduğum için tepki çekerim diye korktum. Her ne kadar bu yapının üniversitesinde okuduysam da evlerinde kaldıysam da bunlar tamamen babamın baskıları ile olmuştur. Ben de mağdur edildim.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir16 Haziran 2018 14:30

    Siyasilerin isimleri ortaya çıksın bu iş polis öğretmen hakim ile mi olmuş o zaman adelet az da olsa var denilir

  • gobel6616 Haziran 2018 16:02

    FETÖ'cü Siyasi olarak; Kemal kılıçtaroğlu'nun bir kaç danışmanı, CHP'li belediye başkanı, Hakan şükür'ün FETÖ'cü olduğu tespit edildi, CHP FETÖ'nün her dediğini tekrarlıyor ve FETÖ bakışına hizmet ediyor ip uçları Kılıçtaroğlu'nu gösteriyor, ENDİŞE ETME YAKIN ZAMANDA FETÖ-Kılıçtaroğlu bağlantısı ortaya çıkar, FETÖ'NÜN siyasi ayağını bulmuş oluruz.

  • İbrahim16 Haziran 2018 13:43

    Polisimizi askerimizi içindeki hainleri temizlediği ve bunları enseleyip bülbül gibi öttürdugu için tebrik ediyorum sizleri seviyor ve güveniyoruz bayramınız kutlu olsun 🤗

  • Eski femli yeni işsiz güçsüz biri16 Haziran 2018 12:44

    Vay delikanlı abla vay sen yinemi düştün bu sevdaya kim inanır bu dediklerinize diye sorsam kadir bile inanmaz ben dersanede sadece ögretmenlik yaptım hiçbir üst görevim olmadı ve gider ayak benim maaş alacaklarımı yediler kendi yediklerini görmezler ama yinede ben agır cezada yargilanıyorum o keysan denen abinle çalıştım bi ara erzurumda ögretmenlik dışında neiş yaptıgını allah bilir eşi için bir ay dolandılar türkiyenin en zengini kimse onun kuzını almak için ... bu dünyada krallar gibi yaşadınız sırf gülen soy isminden dolayı. Biz geri zekalılarda hizmet ettik diye seviyorduk ne malmışız ... adalet bu dünyadada var ahirette var ben vicdanen rahatım ben size ve milleti sömüren mudur veya il abisi diye geçinenlere üzülüyorum iki dunyadada yatacak yeriniz yok allahın zülmü üzerinize olsun

  • Jti16 Haziran 2018 12:22

    Suçu neymiş ben anlamadım. Fiil olarak ne yapmış? Adam mı öldürmüş? Devlet ihalelerinden devlet adamı olarak ayakkabı kutularıyla rüşvet mi almış, ihaleye fesat mı karıştırmış, işadamlarına baskı mi yapmış, Suriye'deki teröristlere kamyon kamyon silah mı göndermiş, napmış yani?

  • gobel6616 Haziran 2018 13:30

    Buna yargı karar verir, şuan suçlu değil zaten.